فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود تحقیق رادیو

اختصاصی از فی بوو دانلود تحقیق رادیو دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق رادیو


دانلود تحقیق رادیو

 

تعداد صفحات : 49 صفحه      -      

قالب بندی :  word      

 

 

 

مقدمه

رایو  دریچه و نه صدای آلمان، در گزارشی به تاریخ استفاده از امواج کوتاه رادیویی برای پخش برنامه ها پرداخته است. در این گزارش آمده است که در زمان جنگ جهانی دوم اولین فرستنده های تولید کننده پارازیت از سوی مهندسان و کارشناسان فنی تولید و از آن برای مقابله با امواج رادیوهای خارجی استفاده شده است.

موج کوتاه برای پخش رادیویی بهترین امکان نیست. اما هر کسی که در سراسر دنیا قصد دریافت اطلاعات را دارد. امروزه هنوز هم نمی تواند از موج کوتاه صرف نظر کند. زمانی که دریچه وله صدای آلمان 50 سال پیش در سوم ماه مه سال 1953 کار خود را آغاز کرد.

موج کوتاه برای زمان پس از جنگ بهترین امکان موجود بود تا بتوان با سراسر جهان تماس برقرار کرد. از طریق موج کوتاه آلمان دموکرات چهره جدید خود را به نمایش در آورد.

توجه توجه: اینجا برلین کونیگز و وسترها وزن و فرستنده موج کوتاه آلمان است ما موسیقی پخش می کنیم از ژانویه سال 1929 در اروپا. تعداد فرستنده های رادیویی که برنامه های خود را به روی امواج کوتاه پخش می کردند. افزایش چشمگیری داشت. این تکاملی بود که توسط کار فرستنده های آماتور Guglielmo Marconi به وجود آمد. مارگونی، فرستنده رادیویی واتیکان را تاسیس کرده فرستنده و آنتن های آن را ساخته بود تا به وسیله امواج الکترومغناطیسی اخبار و اطلاعات را انتقال دهد. در آغاز دهه 20 مهندسان و تکنیک آن ها تا حدی رسیده بودند که فرستنده های رادیویی بتوانند یک برنامه رادیویی منظم را پخش کنند.

اگر چه در ابتدا کسی به پخش برنامه ها روی امواج کوتاه زیر 200 متر فکر هم نمی‌کرد برنامه ها اغلب بر روی امواج توسط و یا بلند پخش می شدند تا این که مارکونی به این فکر افتاد که تمامی امپراتوری بریتانیا را توسط امواج رادیو پوشش دهد و شروع به آزمایش بر روی امواج کوتاه کرد. به این ترتیب مشخص شد که در فواصل زیاد، فرستنده های آزمایشی که برنامه های خود را روی امواج کوتاه پخش می کردند. کیفیت دریافت بهتری را در مقایسه با موج بلند و متوسط ارائه می کنند. در نتیجه نخستین برنامه ها بر روی امواج کوتاه در سال 1928 آغاز شد.

دریافت امواج کوتاه توسط قشری سنگین در جو زمین، یا در حقیقت یونوسفر. امکان پذیر می شود. که در آن امواج الکترومغناطیسی همانند اشعه نور بر روی آینه منعکس می شوند. هرچه امواج کوتاه تر و فرکانس آن ها بیش تر باشد. قادر خواهند بود مسافت های طولانی تری را طی کنند به این وسیله فرستنده های رادیویی مثل دریچه وله صدای آلمان می توانند برنامه های خود را در سراسر جهان پخش کنند. از سال 1929 اداره پست حکومت رایش آلمان بر روی امواج کوتاه ردیف 52 متر برنامه های آموزشی آن زمان خود را پخش می کرد. اما یک فرستنده برون مرزی در آلمان وجود نداشت. تازه در آوریل سال 1933 بود که این برنامه ها مشخصا برای شمال آمریکا به زبان های انگلیسی و آلمانی پخش شدند. توجه توجه! اینجا فرستنده رادیویی آلمان است. از این رادیوی جهانی یک فرستنده رادیویی برون مرزی به وجود آمد با وظیفه روشن پخش تبلیغات در مدح حکومت آن زمان آلمان. در سال های پس از آن کارشناسان تکنیک توسط سیستم های ارتباطی جدید. لوله ها و آنتن های فرستنده کیفیت فرستنده های رادیویی را بهبود بخشیدند. هم زمان با این فرستنده موج کوتاه آلمان برنامه های خود را به زبان های جدید پخش کرد.

رادیو BBC تازه 5 سال بعد از این بود که به این کار دست زد. در سال 1938 پخش آلمانی رادیو BBC شروع به کار کرد. یک سال بعد جنگ آغاز شده بود. حتی بر روی امواج کوتاه برنامه های تهیه شده به زبان های خارجی و فرستنده های غیرمجاز موظف بودند. به توضیح اوضاع بپردازند. تقویت کننده روحیه ها باشند یا طرف مقابل را نامطمئن کنند مهندسان و کارشناسان فنی، فرستنده های تولید کننده پارازیت را به وجود آورند. اما روش های بهتری را هم برای بی اثر کردن برنامه های رقیبان کشف کردند؛ یعنی توسط پخش یک تفسیر زنده.

برنامه رقبا بایستی به این منظور ابتدا دریافت و سپس مورد بررسی و پاکسازی قرار گیرد. بر روی این امواج پاکسازی شده این امکان وجود داشت که تفسیرهای زنده پخش شوند. به شیوه ای که آن ها تنها بر روی به اصطلاح باندهای قابل شنیدن بودند، همانند صدای ارواح. پس از خاتمه جنگ تنها یک سال طول کشید تا بار دیگر برنامه های آلمانی بر روی موج کوتاه پخش شوند ابتدا در برلین سپس در جنوب آلمان تا آغاز کار یک فرستنده برون مرزی در غرب آلمان هنوز 8 سال زمان لازم بود.

تازه در ماه مه سال 1953 این فرستنده با نام قدیمی دریچه وله، صدای آلمان شروع به کار کرد. اما این بار به عنوان موسسه ای تحت سرپرستی ARD یعنی اتحادیه همکاری فرستنده های رادیویی جمهوری فدرال آلمان.

اینجا دریچه وله صدای آلمان! برنامه های دویچه وله با نطق افتتاح رئیس جمهور آلمان پرفسور تئودور هویس آغاز می شوند.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

چکیده

انسان در معرض انواع میدانهای الکترومغناطیسی ناشی از منابع طبیعی و مصنوعی است این میدانها باعث ایجاد میدان الکتریکی در بدن و تاثیر بر حرکت یونها، ایجاد گرما، تحریک عصبی و عضلانی و آثار مختلف دیگری می شوند به نظر می رسد میدانهای الکترومغناطیسی ناشی از وسائل خانگی معمولی که در حد متعارف هستند خطری برای انسان نداشته باشد، اما در حالتهای خاص مانند زندگی در نزدیکی خطوط انتقال قدرت و پستهای فشار قوی، کار و یا زندگی در مجاورت ایستگاههای فرستنده پر قدرت رادیویی و تلویزیونی و رادارها و انواع دیگر منابع پرقدرت، میدان الکترومغناطیسی آثار زیانباری دارد و باید حتی الامکان از چنین میدانها و امواج الکترومغناطیسی اجتناب و یا جوانب بهداشتی را رعایت کرد.

 

 

 

 

 

 

 

مقدمه

امواج الکترومغناطیسی سرتاسر فضای اطراف ما را پر کرده است بسیاری از این میدانها و امواج از ابتدای پیدایش جهان وجود داشته اند و میلیونها سال قبل در منشا حیات و تکامل آن نقش داشته اند. امروزه نیز علاوه بر میدانهای طبیعی با پیشرفت تکنولوژی و توسعه صنعت و با کاربردهای بیشتر میدانهای الکترومغناطیسی در علوم، صنعت و پزشکی، هر روزه این میدانها سلامت محیط زیست انسان را در معرض تهدید قرار می دهند. آثار زیست شناختی ناشی از این میدانها به شدت میدان، بسامد (فرکانس) تغییرات آن و خصوصیات فیزیکی فرد مورد تابش یا قسمتی از بافت که مورد تابش قرار گرفته، بستگی دارد.

از سوی دیگر اکثر وسائل خانگی که از برق شهر استفاده می کنند در اطراف خود دارای میدانی هستند ه با بسامد برابر بسامد برق شهر تغییر می کند. دستگاههای مخابراتی شبکه های انتقال قدرت، اجاقهای مایکروویو، تلفنهای همراه، دستگاههای تصویری و دستگاههای MRI از جمله منابع میدانهای اللکترومغناطیسی هستند. میدانهای دارای بسامد پایین معمولاً می توانند باعث تحریک عصبی شوند، اما آثار ناشی از میدانهای دارای بسامد بالا بیشتر، آثار گرمایی هستند.

 

 

منابع طبیعی میدانهای الکترومغناطیسی

طبقات یونسفر و مگنتوسفر جو زمین، آن را در مقابل قسمتی از تابش الکترومغناطیسی ناشی از بیرون جو حفظ می کنند. اما خود باعث ایجاد میدانهای الکتریکی و مغناطیسی بر روی زمین می شوند تابش خورشیدی و اشعه کیهانی از منابع مهم میدانهای طبیعی برون جوی هستند. زمین نیز از منابع تابش است.

منابع میدانهای الکترومغناطیس ساخت بشر

دستگاهها و خطوط انتقال قدرت میدانهای الکترومغناطیسی ایجاد می کنند که معمولاً با بسامدهای 50 تا 60 هرتز نوسان می کنند. میدان الکتریکی و مغناطیسی ناشی از یک خط انتقال قدرت KV 400 و A 1000 در زیر خط به ترتیب عبارتند از میدان الکتریکی m/ v 10000 و میدان مغناطیسی در حدود ut20 دستگاهها و وسائل خانگی که از شبکه توزیع برق استفاده می کنند، در اطراف خودداری میدانهای الکتریکی و مغناطیسی با فرکانس 50 تا 60 هرتز هستند. به عنوان مثال یک سشوار در فاصله 1 فوتی (cm30) دارای میدان مغناطیسی به شدت 10 تا 20 گوس و میدان الکتریکی به شدت m / v40 می باشد. تلویزیونهای معمولی در فاصله ای که بیننده قرار دارد، دارای میدان الکتریکی در حدود m / v 30 و میدان مغناطیسی در حدود ut1/0 هستند.

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق رادیو
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.