فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود تحقیق غذاهای تغییر یافته ژنتیکی

اختصاصی از فی بوو دانلود تحقیق غذاهای تغییر یافته ژنتیکی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق غذاهای تغییر یافته ژنتیکی


دانلود تحقیق غذاهای تغییر یافته ژنتیکی

واژه غذاهای GM یاGMOs(جانداران تغییر یافته ژنتیکی) معمولا بیشتر برای محصولات گیاهی که برای مصرف انسان یا حیوان با استفاده از آخرین تکنیکهای زیست شناسی مولکولی ساخته میشوند استفاده میشود. این گیاهان در آزمایشگاهها برای بالا بردن ویژگیهای مطلوبشان مانند افزایش مقاومت در برابر علف کشها و بهبود ارزش غذایی آنها تغییر داده شده اند. بهبود دادن ویژگیهای مطلوب بطور سنتی از طریق اصلاح نژاد آنها انجام شده است،اما روشهای اصلاح نژاد گیاهان به شیوه سنتی وقت و زمان زیادی را مصرف می کنند و اغلب زیاد دقیق نیستند.
از سوی دیگر،مهندسی ژنتیک، میتواند گیاهانی را با ویژگیهایی کاملا مطلوب بسیار سریع و با دقت و صحت فراوان بوجود آورد. برای مثال، ژنتیک دانان گیاهی میتوانند یک ژن که مسئول سازگاری در برابر خشکی است را جدا کنند و آن را در یک گیاه متفاوت قرار دهند. این گیاه جدید تغییر یافته ژنتیکی، مقاومت به خشکی را بخوبی کسب خواهد کرد.
 ژنها نه تنها میتوانند از یک گیاه به گیاه دیگر منتقل شوند بلکه ژنهای موجودات غیر گیاهی نیز میتوانند استفاده شوند. بهترین مثال معروف و شناخته شده از این مورد استفاده از ژنهای  B.tدر ذرت و دیگر گیاهان است. t.B یا باسیلوس تورنژینیس یک باکتری طبیعی است که پروتئینهای کریستالی را که برای لارو حشرات کشنده اند تولید میکند. با انتقال ژنهای پروتئینهای کریستالی t.B به ذرت ، ذرت میتواند آفت کشهای خودش در برابر حشرات مثل کرم ذرت اروپایی را بسازد.
غذاها و موجودات تغییر یافته ژنتیکی
غذاهای تغییر داده ژنتیکی چه چیزهایی هستند؟
گر چه دو واژه بیوتکنولوژی و تعدیل ژنتیکی معمولا بجای هم بکار میروند،اما GM یک مجموعه مخصوص از تکنولوژیهایی است که ساختار ژنتیکی ارگانیسمهای زنده مانند حیوانات، گیاهان و باکتریها را تغییر میدهند.
بیوتکنولوژی، به زبان عامه به استفاده از موجودات زنده یا جزئی از آنها مانند آنزیمها برای تولید محصولاتی مانند شراب، پنیر، آبجو وماست میشوند، اطلاق میشود. ترکیب کردن ژنهای موجودات مختلف بعنوان تکنولوژی نو ترکیب شناخته میشود و موجودات حاصل را " تغییر یافته های ژنتیکی"،"دستکاری شده به روش ژنتیکی " یا "ترانس ژنیک" می گویند.محصولاتGM شامل دارو و واکسنها، غذا و اجرای غذاها، علوفه ها و فیبرها میشوند.
 پیدا کردن محل ژنهایی که در بردارند صفات مهمی همچون مقاومت بخشی به حشرات و نیز مواد غذایی مورد نظر هستند ، یکی از مراحل سخت و محدود کننده در این فرآیند است . بهرحال تعیین توالیهای ژنتیکی و روشهای شناسایی صدها جاندار مختلف ، بوسیله تکنولوژی تجزیه داده ها، نقشه های ژنتیکی مفصل را بوجود می آورد تا آن جانداران را بشناسیم و از آنها استفاده نمائیم.
محصولاتGM به منظور استفاده تجاری یا کشت در مزارع نمونه در بیش از 40 کشور و6 قاره پرورش داده شده اند.در سال2000 ، حدود 2/109 میلیون جریب زمین، با محصولات ترانس ژن زیر کشت رفتند که اقلام عمده آنها شامل سویا، کتون، ذرت و کنولاهای مقاوم در برابر علف کشها و حشره کشها بودند. محصولات دیگری که بصورت تجاری و یا آزمایشی تولید شدند شامل نوعی سیب زمینی شیرین مقاوم به ویروس بود که میتواند قحطی در آفریقا را به 1/0 برساند، نوعی برنج که میزان آهن و ویتامینها در آن افزایش یافته است و میتواند سوء تغذیه مزمن در کشورهای آسیایی را کم کند و نیز انواع مختلف گیاهان که میتوانند آب و هوای بسیار سرد و بسیار گرم را تحمل نمایند.
آنچه که در برنامه کاری قرار دارد، تولید موزهایی است که علیه بیماریهای عفونی مانند هپاتیتB واکسن انسان تولید نماید، ماهیهایی که سریعتر بزرگ شوند ، درختان میوه و فندق که زودتر به بار بنشینند و گیاهانی که پلاستیک جدید با ویژگیهای منحصر بفرد تولید نمایند. در سال 2000 ، کشورهایی که 99% از محصولات تغییر یافته ژنتیکی جهانی را تولید کرده بودند: ایالات متحده 68% ، آرژانتین23% ، کانادا7% و چین1% بودند.
هر چند انتظار میرود رشد کشورهای صنعتی در این زمینه ثابت باشد ، در کشورهای در حال توسعه شاهد رشد روزافزون در این زمینه هستیم. دهه بعد شاهد پیشرفت سریع و فزاینده در زمینه تولید محصولاتGMخواهد بود
 به گونه ای که محققین دسترسی زیاد و بی سابقه ای به منابع ژنتیکی قابل استفاده در جانداران ، فراتر از حد یک پروژه معمولی خواهند داشت. تکنولوژیهای بکاررفته برای غذاهای تغییر یافته ژنتیکی (GM) بعضی از جنبه های بزرگترین چالش قرن 21 را به نمایش می گذارد. مانند همه تکنولوژیهای جدید ، آنها دربردارنده بعضی خطرات شناخته شده و ناشناخته هستند. موضوعات مورد بحث پیرامون غذاها و محصولات GM معمولا روی انسان و امنیت محیطی ، انتحاب مصرف کننده و نحوه تعرفه گذاری، قوانین مالکیت ، اخلاق، امنیت غذایی، کاهش فقر و حفاظت از محیط زیست است.

 

 

 

شامل 45 صفحه word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق غذاهای تغییر یافته ژنتیکی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.