فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله ADHD بیش فعالی چیست ؟

اختصاصی از فی بوو دانلود مقاله ADHD بیش فعالی چیست ؟ دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله ADHD بیش فعالی چیست ؟


دانلود مقاله ADHD بیش فعالی چیست ؟

 

مشخصات این فایل
عنوان: ADHD بیش فعالی چیست ؟
فرمت فایل :word(قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 22

این مقاله درمورد بیش فعالی چیست ؟ می باشد.

بخشی ازتیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از مقاله بیش فعالی چیست ؟

تعریف : ADHDاختلالی است که در آن پرتحرکی ، بی توجهی و رفتارهای ناگهانی بیشتر و شدیدتر از کودکان دیگر وجود دارد . ۳ تا ۵ درصد کودکان به این اختلال مبتلا هستند و در پسرها شایع تر است . ممکن است در بعضی بیشتر علائم پرتحرکی و رفتارهای ناگهانی و در گروهی علائم بی توجهی بیشتر دیده شود . علائم این بیماری قبل از ۷ سالگی شروع می شود ولی اغلب در دوران مدرسه مشکلات جدی ایجاد می گردد . .....(ادامه دارد)

بزرگترین حامی کودک خود باشید :
اگر به عنوان والدین کودک، نقش خود را به خوبی در مقابل همه کسانی که در درمان کودک شرکت دارند، مانند معلمان، پزشک، روانشناس و حتی سایر اعضای خانواده ایفا کنید، شما مهمترین و بهترین مدافع کودک هستید.
نتیجه ی این حمایتها و آموزشها این است که می توانید به کودک بیش فعال خود کمک کنید تا به سوی موفقیت گام بردارد.

  • بیش فعالی چگونه بالغین را تحت تاثیر قرار می دهد؟

بسیاری از بالغین تا وقتی که بیش فعالی کودکشان تشخیص داده نشده است، از ابتلای خود بی اطلاع هستند. با تشخیص مشکل در کودک به علائمی که خود دارند توجه می کنند. این افراد ممکن است برای تمرکز کردن، سر و صورت دادن به کارها و اتمام کار با مشکل مواجه باشند. بیشتر آنها فراموشکارند ولی اغلب این افراد بسیار خلاق و کنجکاو هستند.
سوال کردن را دوست دارند و دوست دارند که همچنان بیاموزند. برخی از این افراد آموخته اند که چگونه زندگی خود را اداره کنند و شغلی دارند که به آنان اجازه می دهد از توانائیهایی که دارند به خوبی استفاده کنند. .....(ادامه دارد)

بیش فعالی و بیماری های قلبی
یکی از اختلالات رفتاری کودکان، بیش فعالی و کمبود توجه است. تحرک بیش از حد، محدودیت میدان توجه و اجبار درونی برای انجام کار سه خصیصه این اختلال است. اگرچه تمام کودکان به طور عادی تا اندازه ای بی قرارند، ولی چنانچه این بی قراری شدید و دائمی بوده و در رفتار کودک هماهنگی وجود نداشته باشد در این صورت بی قراری جنبه مرضی پیدا می کند. ناپایداری در این کودکان از ماه های اول زندگی به صورت حساسیت به نور، صدا، حرارت، گریه زیاد و خواب کم، فرار از آغوش مادر، جیغ زدن و... ظاهر می شود.اکثر این کودکان از قوای درک و هوش طبیعی و یا حسی بسیار بالا برخوردارند. خواب و خوراکشان معمولاً عادی است، در منزل بسیار ناراحت و در مدرسه غیرقابل تحملند، در انجام دادن تکالیف تحصیلی نظم و ترتیب خاصی ندارند و به دشواری غذا می خورند. به علاوه به راحتی نمی توان آنها را حمام کرد، لباس پوشاند و خواباند.حواس پرتی، منفی گری، لجبازی، عدم ثبات عاطفی و هیجان پذیری از دیگر خصوصیات این کودکان است. مطالعات نشان می دهند که در پسران این اختلال سه تا پنج برابر بیشتر از دختران است. این کودکان بیشتر احتمال دارد در بزرگسالی به رفتارهایی مانند استعمال دخانیات که برای قلب مضر است روی آورند. وضع عاطفی افراد مورد مطالعه در سنین ۳ تا ۹ سالگی در اوایل دهه ۱۹۸۰ ارزیابی شد، سپس در سال های ۲۰۰۳ تا ۲۰۰۵، سلامت سرخرگ های افراد شرکت کننده با سونوگرافی مورد مطالعه قرار گرفت. از این افراد همچنین درباره عادات سلامتی آنها از جمله سیگار کشیدن سؤالاتی پرسیده شد. نتیجه این بود افرادی که در دوران کودکی خود بیش فعال بوده و از سایر کودکان منزوی بوده اند، روحیه منفی داشته و چندان خویشتن دار نبوده اند، احتمال این که در بزرگسالی به استعمال دخانیات روی آورند بیشتر است. همچنین احتمال بروز ازدیاد فشار خون و داشتن اضافه وزن در سنین بزرگسالی در این کودکان بیشتر دیده شد. .....(ادامه دارد)

سبب شناسی اختلال بیش فعالی
دانشمندان نمی توانند به طور قطعی مشخص کنند که علت اصلی اختلال نارسایی بیش فعالی چیست؟ تا کنون هیچ مدرکی که نشان دهد عوامل اجتماعی و روش های تربیتی عامل بوجود آمدن بیماری هستند ارائه نشده است و اکثر محققین علت بیماری را عوامل بیولوژیک دانسته اند. بنابراین می توان با اطمینان به والدین این کودکان گفت که بی جهت خود را مقصر ندانند و خود را سرزنش نکنند. با این وجود ممکن است عوامل زیر در ایجاد یا تشدید بیماری دخالت داشته باشند:
۱- عوامل طبیعی
مصرف سیگار و الکل در دوران بارداری ممکن است رابطه ای با ایجاد بیماری داشته باشد. مسمومیت با سرب نیز می تواند از علل این بیماری باشد. به نظر می رسد تماشای زیاد تلویزیون و بازی های کامپیوتری نیز در پیدایش آن دخیل باشند.
۲- صدمات و اختلالات مغزی
کودکانی که در اثر تصادف دچار صدمات مغزی می شوند گاهی علائمی مشابه اختلال بیش فعالی و کم توجهی بروز می دهند. قسمت جلویی مغز مسئول کنترل تفکر، رفتار و احساسات است و در استدلال کردن و حل مسئله نقش مؤثری دارد.
۳- تغذیه
شکر و چاشنی های غذا علائم بیماری را تشدید می کنند. برخی محققین معتقدند که حساسیت های غذایی، مسمومیت با فلزات سنگین، رژیم غذایی کم پروتئین، کمبود مواد معدنی، اسیدهای چرب ضروری، اختلالات تیروئیدی و کمبود ویتامین ها خصوصاً ویتامین های گروه B از عوامل خطر ایجاد اختلال بیش فعالی هستند. کمبود منیزیوم هم می تواند علائم روانی زیادی از قبیل افسردگی، اضطراب، بی قراری و تحریک پذیری ایجاد نماید به نظر می رسد که کودکان مبتلا به این بیماری دچار کمبود مواد معدنی مثل منیزیوم، روی و آهن باشند.
۴- ژنتیک
اختلال بیش فعالی کم توجهی اغلب در افراد یک فامیل دیده می شود ۲۵درصد بستگان نزدیک کودک، مبتلا به این بیماری هستند در حالی که شیوع این بیماری در کل جامعه ۵درصد است. مطالعه روی دوقلوهای همسان به شدت نقش ژنتیک را تأیید می کند. امروزه حتی می توان با بررسی ژن ها خطر ابتلای نوزاد را درآینده مشخص نمود. .....(ادامه دارد)

بخشی از فهرست مطالب مقاله بیش فعالی چیست ؟

علت
علائم :
عوارض
سیر :
درمان :
آموزش برای بکارگیری روش های درمانی
درمان بیش فعالی کودک با غذا
غذاهایی که باید از خوردن آن ها اجتناب نمود
نکات مهم:
اختلال بیش فعالی
درمانهای مکمل
آموزش والدین
بیش فعالی در مدرسه
بزرگترین حامی کودک خود باشید :
بیش فعالی و بیماری های قلبی
اختلال بیش فعالی یا فزون جنبشی
پیشینه تاریخی اختلال نارسایی بیش فعالی
مشکلات بالینی اختلال بیش فعالی
سبب شناسی اختلال بیش فعالی
سخنی با والدین
روش های درمان


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله ADHD بیش فعالی چیست ؟
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.