فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله کارکرد بلوتوث

اختصاصی از فی بوو دانلود مقاله کارکرد بلوتوث دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله کارکرد بلوتوث


دانلود مقاله کارکرد بلوتوث

بلوتوث یک فناوری بی سیم کوتاه برد است که به تلفنهای همراه ،کامپیوترها ،PDA  دستگاههای ضبط و پخش استریو ، لوازم خانگی ، اتومبیلها و همه وسایل دیگری که می توانید ارتباط آنها را با یکدیگر فکر کنید امکان ارتباط می دهد .

وسایل مجهز به تراشه های بلوتوث حدود 10متر برد دارد و می توانید دادها در سرعت 720 کیلوبات درثانیه ازطریق دیوارها  ، کیف ها وپوشاک انتقال دهند.

هیجان انگیز تر آنکه اتصال دادن بین وسایل بلوتوث می تواند بدون دخالت مستقیم ما انجام بگیرد

وقتی دو وسیله مجهز به تراشه های بلوتوث نزدیک یکدیگرمی رسند  نرم افزار نهاده شده در تراشه های  فرستنده/گیرنده (Clint /Server)  بلوتوث به طورخودکار یک ارتباط را برقرار می سازد و داده ها را نقل و انتقال می دهد.

با این همه بردکوتاه و سرعت محدود بلوتوث باعث شده است که برای شبکه های محلی (LAN) بی سیم مرسوم کمتر باشد چون این شبکه های کامپیوتری معموﻷ بیش از 10 متری بلوتوث فاصله دارند و برد سرعتی آنها 10 تا 100 متر مگابایت در ثانیه است.

تاریخچه بلوتوث

   فکر اولیه بلوتوث در شرکت موبایل اریکسون در سال 1944 شکل گرفت.    

اریکسون که یک شرکت سوﺋدی ارتباطات راه دور است – در آن زمان در حال ساخت یک ارتباط رادیویی کم مصرف ، کم هزینه بین تلفن های همراه ویک گوشی بی سیم بود.

    کار مهندسی درسال 1995 شروع شد و فکر اولیه به فراتر از تلفنهای همراه و گوشی های آنها توسعه یافت تا شامل همه انواع وسایل همراه  شود ، با هدف ساخت شبکه های شخصی کوچک از وسایل مختلف در طول این زمان ، اریکسون نام ”بلوتوث“ (یک پادشاه دانمارکی) گرفت که بین سالهای 940 و981 میلادی می زیست.

شاه هارالد در دوره در دوره حکومت خود که یک وایکینگ بود – به طور صلح آمیز دانمارک سوﺋد جنوبی و نروژ شمالی را متحد کرد.

این کار به او شهرت یک پادشاه ماهر در ارتباط و مذاکره را در تاریخ داد.

برای اریکسون اسم بلوتوث برای فناوری داده شده که امیدوار بود بتواند به طور صلح آمیز وسایل مختلف را متحد کند مناسب بود.

اریکسون می دانست که اگرفقط  یک شرکت این استانداردها را حمایت کند هرگز موفق نخواهد شد.   در سال 1998 یک موافقت نامه با  IBM ، اینتل ، نوکیا  ، 3com ، توشیبا و مایکروسافت امضا کرد وگروهSIG Bluetooth  (Group Interest Special Bluetooth) را به وجود آورد و هدف این گروه نظارت بر پیشرفت بلوتوث و عمومی ساختن آن بود .

اگرچه تفکراصلی رهایی ازشرکابلهای مابین دستگاههای دیجیتالی بود ولی به سرعت در حوزههای

دیگرنیزگسترش یافت وبه تدریج درحیطه شبکه های محلی بیسیم نیزوارد شد اگرچه گسترش ورشد این استاندارد روزبروز کاربرد انرا بیشتر می کرد ولی درعوض چالشهایی بین این استاندارد و802,11

پدید اورد. نقطه شدت این چالش انجاست که این دو سیستم ازلحاظ الکتریکی با یکدیگر تداخل فرکانسی دارند.

فارغ از همه اینها درژولای 1999گروه طراح بلوتوث مشخصات 1500صفحهای ازنسخه 1آن را منتشرنمود. به فاصله کوتاهی گروه استاندارد سازی IEEE  که در اندیشه تدوین استاندارد 802,15 برای شبکه های شخصی بیسیم بودند مستندات استاندارد بلوتوث را به عنوان مبنای کار خود برگزیدند و شروع به پالایش آن نمودند . اگرچه استانداردسازی چیزی که مشخصات تفضیلی و مشروح آن در اختیار است و پیاده سازی های متنوع و ناسازگار ندارد عجیب به نظر می رسد ولی تاریخ نشان داده که وجود یک استاندارد باز که توسط سازمانی بیطرف مثل IEEE  تدوین می شود عموما کاربری یک  تکنولوژی را ترویج و ترغیب خواهد کرد.

هر چندIEEE  اولین استاندارد شبکه شخصی (PAN) را در سال 2002 با عنوان 1,15,802 به تصویب رساند ولی هنوز کنسرسیوم بلوتوث فعل و سرگرم بهبود و توسعه آن است .

بلوتوث چگونه کار میکند؟

شامل 29 صفحه فایل word قابل ویرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله کارکرد بلوتوث
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.