فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود تحقیق کیهان شناسی و تغییر نشانگان متریک

اختصاصی از فی بوو دانلود تحقیق کیهان شناسی و تغییر نشانگان متریک دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق کیهان شناسی و تغییر نشانگان متریک


دانلود تحقیق کیهان شناسی و تغییر نشانگان متریک

آنگاه که بشر متفکر، متوجه آسمان و اجرام بی شمار آن شد، آنگاه که جهان اطراف را در نظمی تحیرانگیز یافت و خود را جزء کوچکی از این کل شگفت، با طرح چیستی هستی، وجود و هر آنچه در آنست، اولین گام را در مسیری نهاد که شاید آغاز تمام تحولات فکری و علمی پس از آن باشد.
این سؤال که جهان با همه جزئیاتش، چگونه ایجاد شده؟ به سئوال اساسی فلسفه معروف است.
پاسخ این سئوال که زمانی، صرفاً متفکران علوم عقلانی را به مبارزه می‌طلبید، در طی طریق مسیر فکری بشر، به ناچار وارد عرصه‌هایی دقیق و علمی‌تر شد و بی شک امروزه سئوال اساسی کیهانشناسی است.
تاریخ تحول علمی و عقلانی، با نقاط عطفی همراه است که شاید مهمترین آنها خلق کتاب اصول ریاضی فلسفه طبیعت نیوتن و طرح نظریه‌های مکانیک کوانتمی و نسبیت خاص و عام اینشتین باشد.
نیوتن در کتاب اصول که حاصل و منتج از تمام رصدها، آزمون‌ها و تلاشهای علمی اسلاف پیش از او بود، ریاضیات پیچیده حرکت و نظریه گرانشی‌اش را مطرح کرد و نشان داد که قانونهای حاکم بر دینامیک اجرام آسمانی، همانهایی است که کنش‌های جرمهای کوچک زمینی را توضیح می‌دهد. از دید او زمان مفهومی مطلق داشت و برای همه ناظرها یکسان. اما قانونهای او، علی‌رغم میل نیوتن، برای مکان مفهومی نسبی قائل می‌شدند(قانون اول). زمان و مکان در این دیدگاه هیچ ارتباطی با هم نداشتند.
مدل کیهانشناسی نیوتن که براساس نظریه گرانشی او سازماندهی شده بود، شاید اولین مدل علمی در این زمینه باشد. جهان در این مدل، دارای توزیعی یکنواخت از ماده، در فضایی نامحدود اقلیدسی، ایستا اما ناپایدار بود.
         حدود دو قرن بعد، انقلاب دیگری رخ داد. نظریه نسبیت خاص اینشتین در سال 1905، بر مفهوم مطلق بودن زمان خط بطلان کشید. بر این اساس زمان وقوع یک رویداد از دید ناظرهای مختلف، متفاوت بود؛ همانطور که مکان رویداد از دید این ناظرها تفاوت داشت.
فضا (مکان) و زمان که پیش از این دو مفهوم مجرد و جدا از هم بودند به عنوان دو جزء از یک مفهوم کلی، یعنی فضازمان مطرح شدند. در این نظریه ناظران در چارچوبهای لخت درک یکسانی از رویدادهای اطراف داشتند، اما در فضازمانی تخت.
ده سال پس از آن در سال 1915 اینشتین، اعلام کرد که قانونهای فیزیکی برای همه مشاهده‌گرها چه لخت و چه غیر لخت یکسان‌اند، و در ناحیه کوچکی از فضازمان نمی‌توان بین سقوط ازاد یک جسم در میدان گرانشی و حرکت با شتاب یکنواخت در غیاب میدان گرانشی تفاوتی قائل شد.
همچنین توزیع ماده، تعیین کنندة هندسه فضازمانی است که خمیده می‌باشد. این موضوعات تحت عنوان اصول، هموردایی کلی، هم ارزی و ماخ از مهمترین اصولی هستند که تفکر نسبیت عام بر پایه‌های آنها ساخته شده است. از این پس بود که هندسه و ماده لازم و ملزوم هم شدند. اینکه آیا انرژی ممنتم، فضازمان را تحت تأثیر قرار داده و موجد انحنای آن شده است یا تأثیر انحنای فضازمان روی ماده، خودش را به شکل گرانش نشان می‌دهد، دیگر دو برداشت از یک معنا بودند.]1[

عنوان صفحه
مقدمه 1
فصل اول
کیهانشناسی 5
کیهانشناسی پیش نسبیتی 6
کیهانشناسی نسبیتی 9
     اصل کیهانشناسی 11
     اصل وایل 12
 متریک رابرستون- واکر 13
 مدل فرید من 15
    مشکل افق 18
    مشکل مسطح بودن 19
    مشکل تک قطبی مغناطیسی 20
مدل تورمی 20
فصل دوم
بررسی تغییر نشانگان متریک 23
شرط معمول بر متریک 24
فرضیات مدل پیشنهادی 25
ارائه مدل و  معادلات دینامیکی 26
پتانسیل 33
بحث و تحلیل 39
نمودارها 42
فصل سوم
کیهانشناسی کوانتومی 45
تاریخچه مختصری از گرانش کوانتومی 47
فرمول بندی هامیلتونی در نسبیت عام 49
    انحنای بیرونی 50
    تابع لپس و بردار جابجایی 51
    معادلات گوس- کودازی 54
    هامیلتونی در نسبیت عام 57
کوانتش 62
شرایط مرزی 63
فصل چهارم
بررسی گذار نشانگان متریک در کیهانشناسی کوانتومی 67
مسیرهای کلاسیکی 69
حل 72
بسته موج همدوس 78
بدست آوردن ضریب Cl 80
نمودارها 83
ضمیمه 1 87
ضمیمه 2 90
منابع 96

 

شامل 100 صفحه فایل word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق کیهان شناسی و تغییر نشانگان متریک
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.