فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق در مورد تقسیم بندی باکتری ها از نظر خواص مشابه

اختصاصی از فی بوو تحقیق در مورد تقسیم بندی باکتری ها از نظر خواص مشابه دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد تقسیم بندی باکتری ها از نظر خواص مشابه


تحقیق در مورد تقسیم بندی باکتری ها از نظر خواص مشابه


لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

 

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

  

تعداد صفحه:49

تقسیم بندی باکتری ها در میکروب شناسی مواد غذایی به صورت ذیل ـ بدون در نظر گرفتن طبقه بندی سیستماتیک آن ـ تا حدود زیادی به شناخت گروه های میکروبی و نوع فسادی که در مواد غذایی ایجاد می کنند کمک
می نماید . در اینجا به طور مختصر با این گروه ها آشنا می شویم:

1ـ باکتری های مولد اسید لاکتیک : این گروه بیشتر شامل خانوادة لاکتوباکتریاسه است که قند ها را تخمیر کرده و تولید اسید لاکتیک می کند . بعضی از انواع این گروه ها هموفرمنتاتیو بوده یعنی هنگام رشد و تکثیر و بالنتیجه تخمیر قندها مقدار اسیدلاکتیک تولید شده خیلی زیاد بوده و مقدار اجسام فرّار مانند اسیداستیک و دی اکسیدکربن کم است . دسته ای دیگر هتروفرمنتاتیو بوده یعنی مقدار اجسام فرّار از قبیل اسیداستیک ، الکل و دی اکسیدکربن زیادتر از اسیدلاکتیک است . همچنین از نظر حرارت مناسب ممکن است آن ها را به دو دسته تقسیم کرد . گروهی که در حرارت بالاتر از 37 درجه سانتی گراد بهتر رشد می کنند و دسته ای که حرارت 30 درجه سانتی گراد برای آن ها مناسب محسوب می شود .

یه طور خلاصه اکثر باکتری های مولد اسیدلاکتیک در جنس های استرپتوکوک ، لوکونوستوک ، پدیوکوکوس ، لاکتوباسیل و بالاخره میکروباکتریوم واقع شده اند .

 تقسیم بندی باکتری ها از نظر خواص مشابه 1ـ مشخصات شیمیایی مواد غذایی

 

2ـ عملیاتی که روی ماده غذایی انجام می گیرد 3ـ شرایط محیطی 4ـ اثر صفات و طبیعت میکروبی در مواد غذایی

مسمومیت و بیماری های منتقله از آب و غذا به انسان

الف ـ مسمومیت با سموم شیمیایی

1ـ مسمومیت هیستامینی

چگونگی تولید هیستامین عوامل مؤثر در تولید هیستامین

پیشگیری و عوامل مؤثر بر آن

مسمومیت با نیتروز آمین ها

چگونگی تولید نیتروزآمین

پیشگیری

3ـ مسمومیت با کادمیوم (Cd)

علائم مسمومیت

4ـ مسمومیت با سرب(pb)

 

علائم مسمومیت

مسمومیت با جیوه (Hg)

  پیشگیری

6ـ مسمومیت با قلع(Sn)

7 ـ مسمومیت با مس(CU)

8 ـ مسمومیت با سموم دفع آفات گیاهی

ب ـ مسمومیت های میکروبی

1ـ مسمومیت با استافیلوکوکوس اورئوس

2ـ مسمومیت با اشریشیاکلی

3ـ مسمومیت به وسیله استرپتوکوکوس فکالیس

  4 ـ مسمومیت به وسیله باسیلوس سرئوس

5 ـ عفونت شیگلایی

6 ـ عفونت با کمپیلوباکتر ججونی

7 ـ مسمومیت با کلستریدیوم بوتولینوم ( بوتولیسم )

 

9 ـ بیماری با ویبریوپاراهمولیتیکوس

10 ـ عفونت با یرسینیا آنتروکولیتیکا

مسمومیت های قارچی (Mycotoxicosis)

 


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد تقسیم بندی باکتری ها از نظر خواص مشابه
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.