فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلودمقاله سازه های پیش ساخته

اختصاصی از فی بوو دانلودمقاله سازه های پیش ساخته دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

 

 

 

 

 

فصل اول:
تاریخچه :
به گواهی تاریخ ایرانیان باستان در ساخت بناهای بسیار مقاوم وغیر قابل نفوذ تبحری چند هزار ساله داشته اند نقل شده است: نبوکد نصر( بخت النصر) شاه بابل براقصی نقاط جهان آنروز چنگ اندازی نموده، آشورو کلده و فینیقیه و بحر پارسی را در کوتاه مدت تسخیر نمود سپس رو به دیار پارس نموده در اولین مصاف به مردمان رشید ایرانی برخورد نموده و به واسطه برتری عددی در قوا به تعقیب ساخلوی مرزی ایلام پرداخت، آنان به سرعت وارد هرم بزرگ (زیگوارت) شدند و به تایید تاریخ بخت النصر بقدری در پای دیوارهای عظیم ومحکم زیگوارت به نبرد با سنگ و ساروج پرداخت که سالی از عمرش به هدر رفته به حال بیماری دیار پارس را ترک گفت و هرگز رو بدین سمت نمیکرد و تا پایان عمر میگفت پارسیان هر خانه ایی ولو کوچک را مانند دژمیسازند، نه فرو میریزد، نه میساید و نه بر آن غلبه ایست ...
معماری ایرانی تا زمان حمله اعراب در پاره ایی از اوقات با معماری یونان در هم آمیخته و ممزوج شده بود بطوریکه در یونان میترائیسم ایرانی و در ایران هلنیسم یونانی معماری این دو قطب جهان باستان را تحت تأثیر خود قرار داده بود.
وجه تشابه تمامی سبکهای معماری در ایران باستان یکی بود « خانه ها بسیار مقاوم بودند » ازاین دوره آثار بسیاری برجای مانده است که از جمله به معبد آناهیتا در کنگاور، مجموعه پاسارگاد در فارس، آتشکده اسپاخو در خراسان شمالی ودیگرابنیه به جای مانده اشاره نمود.
واما پس از ظهور اسلام، فرهنگ غنی، پویا، بالنده و همیشه زنده ایرانی، با در هم آمیختن و امتزاج دو فرهنگ و دو شیوه معماری ایرانی واسلامی، دست به خلق آثاری بس زیبا و شگرف زدند به نحوی که معماران عرب 100 سال پس از حمله، برای فراگیری فنون خارق العاده معماری و شیوه های نوین ساختمان سازی رو به سوی دیار پارس نهاده تا از چشمۀ بیکران و لایزال استعداد ایرانی جرعه ایی چند نوشیده که ما نتایج آن را امروز در مساجد اسپانیا و حتی عراق وغیره می بینیم .
و امروز ...
کشور ما علیرغم دارا بودن سابقه و تاریخ چندین هزار ساله در معماری و بنا، بعد از قرن ها اکنون دارای وضعیتی بسیار آسیب پذیر و نابسامان شده است. ساخت سازهای بی رویه وغیرعلمی، گسترش شهرها بدون در نظر گرفتن بستر خاک و آب و هوا، فراوانی مصالح ارزان و بی کیفیت ودر نهایت عدم وجود یک نظارت جدی در این امر مهم و سرنوشت ساز باعث گردیده اند تاضمن بی قواره شدن شهرهای بزرگ، خانه های ساخته شده دارای پایین ترین ایمنی و کفیت باشند.
اکنون با ظهور این محصول جدید به جرأت میتوان گفت باید منتظر انقلابی در صنعت ساخت و ساز باشیم .

تصویر شماره 1-1

 


تصویر شماره 1-2
در خلال یک دهه گذشته صنعت خانه های پیش ساخته در جهان و خصوصاً در کشورهای توسعه یافته از لحاظ کمّی و کیفی رشد کرده است. در واقع، این صنعت موفق شده است چنان بر کیفیت و دوام سازه های پیش ساخته بیفزاید که این سازه ها قابل رقابت با سازه های مسکونی ثابت بسیار گران قیمت باشند. این نوع سازه ها به خریداران خود اجازه می دهند تا به راحتی تغییرات مورد دلخواه خود نظیر نصب شومینه، استفاده از لوازم خانگی مدرن، تعبیه گاراژ، استفاده از جدیدترین نماهای داخلی و خارجی و غیره را در آنها اعمال نمایند. در حقیقت، کارخانه های سازنده این نوع منازل ابتدا نظرات و پیشنهادات مشتریان را دریافت و سپس بر طبق نظر مشتریان اقدام به ساخت و نصب آنها می کنند.
در کشوری مانند ایالا ت متحد آمریکا بهای مسکن در چند سال اخیر به طرز چشمگیری افزایش یافته است. در سال 2001 برای هشتمین سال پیاپی بهای مسکن حتی از تورم عمومی نیز فراتر رفت. بهای اجاره خانه نیز چنان افزایش یافته است که یک خانوار دو نفره که هر دو نیز شاغل هستند، قادر به پرداخت اجاره بهای یک آپارتمان دو خوابه نیستند. در این کشور تنها 6/58 درصد از خانوارها قادر به خرید یک منزل مسکونی مستقل و دربست به بهای 100 هزار دلار می باشند. حال اگر بهای همین نوع مسکن به 155 هزار دلار بالغ شود، در آن صورت تنها 6/37 درصد از خانوارهای آمریکایی توان خرید آن را خواهند داشت. بدین ترتیب، هر قدر بر بهای مسکن افزوده شود، درصد خانوارهایی که از عهده پرداخت چنین قیمتی برمی آیند، به شدت کاهش می یابد.
اخیراً کمیسیون مسکن کنگره آمریکا، بروز بحران عدم توانایی مالی خانوارهای این کشور برای تأمین مسکن را در طی یک گزارش مفصل مورد بحث و بررسی قرار داده است. براساس این گزارش، در فاصله سال های 1997 تا 1999 در حدود 72 درصد از واحدهای جدیدالاحداث برای خریداران کم درآمد به روش پیش ساخته توسط وزارت مسکن و توسعه شهری(HUD) ساخته شده اند؛ چرا که به اعتقاد این گزارش، خانه سازی به این روش یک راه حل اساسی برای مقابله با بحران عدم استطاعت مالی خانوارها در امر خرید مسکن است.
در این گزارش همچنین آمده است: متوسط بهای یک منزل مسکونی ثابت بدون تملک زمین در سال 2001 در آمریکا، بیش از 164 هزار دلار بوده است. ولی متوسط بهای واحدهای مختلف پیش ساختهHUD بین 700,30 تا 800,48 دلار گزارش شده است. در واقع، متوسط بهای واحدهای مسکونی ساخته شده براساس استانداردHUD در حدود 54 درصد ارزان تر از واحدهای مسکونی ثابت و ساخت در محل بوده است.

 

 

 

 

 

فصل دوم:
ضرورتهای استفاده از سازه های پیش ساخته:
صنعت سازه های مسکونی پیش ساخته، یک روش بی نظیر و منحصربه فرد برای مقابله با بحران عدم استطاعت خرید خانوارهای آمریکایی می باشد؛ زیرا این صنعت در درجه اول کارآمدیش را بر نوع سنتی ساخت و ساز نشان داده است. برای مثال، می توان به محیط کنترل شده و تکنیک های مونتاژ پیشرفته در فرآیند تولید این نوع سازه ها اشاره کرد که بسیاری از مشکلات نوع سنتی نظیر هوای بد، سرقت مصالح و تخریب توسط افراد ولگرد را ندارند. به علاوه، کارگران کارخانه های تولید سازه های مسکونی پیش ساخته برعکس کارگران سنتی، آموزش دیده و تحت مدیریت واحد قرار دارند. از سوی دیگر، تولیدکنندگان خانه های پیش ساخته از مزیت خرید انبوه مصالح برخوردار هستند که به نوبه خود باعث دریافت تخفیف ویژه و در نتیجه کاهش بهای تمام شده سازه ها می شود.
علا وه بر ارزان سازی و انعطاف پذیری، درحال حاضر در اغلب کشورهای جهان بحث ذخیره سازی و مصرف بهینه منابع انرژی یک اولویت و موضوع امنیت ملی به شمار می رود. به همین دلیل، در بخش مسکن خانوارها بیشتر به دنبال سازه های مسکونی هستند که علاوه بر ارزان قیمت بودن، مصرف انرژی آنها نیز در حداقل ممکن باشد.
براساس بررسی های به عمل آمده، مصرف انرژی در خانه های پیش ساخته حداقل 50 درصد کمتر از نمونه های ثابت و سنتی است. به موازات، کارشناسان بخش مسکن پیش بینی کرده اند که در خلال 10 تا 15 سال آینده، ساخت خانه های پیش ساخته با مصرف صفر انرژی، از لحاظ فنی و اقتصادی امکان پذیر خواهد شد.
بنابراین ضرورت استفاده از سازه های پیش ساخته به طور خلاصه :
1-کاهش هزینه ها : به دلیل تولید صنعتی ،هزینه های قالب بندی ، آرماتور بندی و عمل آوری مدولهای پیش ساخته به تمام تولیدات سرشکن می شود.
2-استقلال از شرایط جوی : با توجه به آماده شدن وتولید آن درکارخــانه هیچگونه محدودیتـی ازلـحاظ شرایط جوی وجود ندارد.
3-سرعت بالای عمل آوری :در بعضی از دستگاههای اتوکلاد حتی کمتر از 24 ساعت قطعات بتنی پیش ساخته آماده می شود.
4-اجرای سریع وآسان:به دلیل محدودشدن کاربه آماده سازی و اجرای فوندانسیون ونصب اتصال قطعات.
5-کنترل افت و خزش به دلیل تولید صنعتی.
6-استفاده از نیروی کار ساده به جای نیروی کار ماهر.
7-امکان اجرای همزمان آیتمهای پروژه .
8-با توجه به تولید صنعتی پرت مصالح و نیروی کار به حداقل می رسد.
2-1 تولید سازه های پیش ساخته برای استفاده در مناطق دور افتاده
محققان موفق به تولید سازه های پیش ساخته ای شدند که به مولد انرژی خورشید به انرژی الکتریکی و سیستم تصفیه آب مجهز بوده و قابلیت نصب در هر مکانی از کره خاکی را خواهد داشت.
شرکت Envision Solar International به منظور دسترسی آسان به تسهیلات حیاتی در مناطق دورافتاده و کمک به افرادی که در این مناطق زندگی می کنند، سازه های پیش ساخته LifeVillage که قادر به تولید انرژی پاک و بازیافت آب در تمامی نقاط کره زمین خواهد بود را طراحی و ارائه کرد.
به گفته این شرکت، سقف این سازه ها دارای صفحه های فولادی مجهز به سلولهای خورشیدی بوده که انرژی الکتریکی برابر 1.5 الی 4 کیلووات تولید کرده و آن را در باطریهایی برای استفاده در تاریکی ذخیره می کند.
این سیستم همچنین به سیستم داخلی پاکسازی آب مجهز بوده تا آبهای موجود در منطقه را جمع آوری و برای استفاده مجدد پاکسازی کند.
به گفته شرکت تولید کننده قطعات این سازه های پیش ساخته را می توان در دو کانتینر جاسازی کرده و در عرض دو هفته در محل مورد نظر نصب و بنا کرد.
از این ابداع جدید می توان در بنای مدارس، درمانگاهها، منازل مسکونی و مرکز تسهیلات ارتباطاتی از قبیل تلفن همراه، خطوط تلفن، ایستگاه رادیویی و تلویزیونی و دیگر موارد در مناطق دور افتاده استفاده کرد زیرا به گفته سازندگان این سیستم، تمامی گزینه هایی که برای حفظ سلامت، امنیت و بهبود شرایط کلی زندگی مورد نیاز است در این سازه گنجانده شده است.
بر اساس گزارش گیزمگ، قرار است به زودی این ابداع جدید در ساخت ساختمانهایی در سواحل غربی آفریقا به منظور راه اندازی پروژه ای مورد استفاده قرار گیرد. پروژه فوق به درخواست وزارت انرژی در آفریقا قصد دارد تعدادی درمانگاه و مدرسه را در روستای"Cote d’Ivoire " واقع در سواحل غربی این کشور و همچنین منازلی به منظور اقامت پزشکان و معلمان ساکن در آن منطقه ایجاد کند.

 

 

 

2- 2 استفاده از سازه های پیش ساخته 15 درصد هزینه های ساختمان را کاهش می دهد:
تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: مدیرعامل شرکت سبک سازان جهان گفت: استفاده از سازه های پیش ساخته در اسکلت ساختمان بیش از 15 درصد هزینه های ساخت ساختمان را کاهش می دهد.
به گزارش روز یکشنبه خبرنگار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز" امیر حسین مهدوی مدیر عامل شرکت سبک سازان جهان طی نشست مطبوعاتی در جمع خبرنگاران گفت: این سازه ها 15 درصد کاهش در هزینه انجام کار ساختمان، 30 تا 40 درصد صرفه جویی در زمان ساخت داشته و 35 تا 40 درصد وزن اسکلت ساختمان را کاهش می دهد.
وی افزود: شرکت سبک سازان جهان سال 84 تاسیس و با استفاده از سازه های سرد نورد شروع به ساخت اسکلت های ساختمان با کیفیتی برتر از اسکلت های بتنی و فلزی متداول کرد.
مهدوی گفت: این سازه ها برای اولین بار در کشور توسط شرکت سبک سازان جهان تولید و در بم مورد استفاده قرار گرفت.
وی با اشاره به ساخت 42 واحد مسکونی در بم بااستفاده از سازه های سرد نورد گفت: سال 85 نیز بیش از صد کلاس درسی درطول شش ماه در استان مازندران با حمایت های مهندس شیخ الملوکی معاونت نوسازی مدارس استان مازندران با استفاده از این سازه ها ساخته شد.
مدیرعامل شرکت سبک سازان جهان خاطرنشان کرد: بعد از ساخت واحدهای مسکونی در بم و مدرسه سازی های استان مازندران برخی شرکت های تعاونی هواپیمایی و شرکت نفت بیشتر از این نوع سازه ها استقبال کردند.
مهدوی گفت: بخشی از ساخت شهرک هواپیمایی پرند توسط این شرکت انجام شده و محاسبات شرکت نفت نیز صورت گرفته است.
وی خاطر نشان کرد: برخی از انبوه سازان عراقی تقاضای همکاری و ساخت پنج هزار واحد مسکونی با استفاده از سازه های سرد نورد را در عراق داشتند که به دلیل مسایل امنیتی این قرارداد به امضا نرسید.

 

فرمت این مقاله به صورت Word و با قابلیت ویرایش میباشد

تعداد صفحات این مقاله   56 صفحه

پس از پرداخت ، میتوانید مقاله را به صورت انلاین دانلود کنید


دانلود با لینک مستقیم


دانلودمقاله سازه های پیش ساخته
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.