فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

بازاریابی و بازارسازی زیره و زرشک

اختصاصی از فی بوو بازاریابی و بازارسازی زیره و زرشک دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)

تعدادصفحات:85

فهرست مطالب

فصل اول

1-1 مقدمه. 2

2-1 ضرورت‌ و اهمیت‌ مسئله‌ 5

3-1 اهداف تحقیق... 8

4- 1 فرضیات تحقیق... 8

5-1 کاربردهای انجام تحقیق... 9

6-1 پیشینه تحقیق... 9

تحقیقات انجام شده در زمینه بازاریابی و بازار رسانی محصولات کشاورزی   9

فصل اول

بخش اول.. 17

1-2  مقدمه‌ 17

2-2 تاریخچه‌ 18

3-2 خصوصیات‌ گیاهشناسی‌ زیره‌ سبز. 18

1-3-2  ویژگیهای‌ عمومی‌ 18

2-3-2  ارقام‌ زیره‌ سبز. 20

3-3-2  زیستگاه‌ و پراکنش‌ 20

1-4-2 مصارف خوراکی و ارزش غذایی.. 25

2-4-2 اهمیت‌ دارویی‌ 26

5-2  سایر کاربردهای‌ زیره‌ سبز. 26

6-2  ویژگیها وروشهای‌ کشت‌ زیره‌ سبز. 27

1-6-2 کاشت‌ 29

3-6-2  داشت‌ 30

3-6-2 برداشت‌ 31

7-2  آفات‌ و امراض‌ 32

8-2  خصوصیات‌ زرشگ‌ 33

9-2  تاریخچه‌ زرشک‌ 34

10-2  خصوصیات‌ گیاهشناسی‌ و پراکنش‌ جنس‌ زرشک‌ 35

1-10-2  ویژگیهای‌ عمومی‌ 35

2-10-2  گونه‌های‌ زرشگ‌ 35

3-10-2  زیستگاه‌ و پراکنش‌ 38

11-2  مصارف‌ خوراکی‌، ارزش‌ غذایی‌ و اهیمت‌ دارویی‌ زرشک‌ 39

1-11-2  مصارف‌ خوراکی‌ و ارزش‌ غذایی‌: 40

2-11-2  اهمیت‌ دارویی‌ 40

12-2 سایر کابردهای‌ زرشک‌: 41

13-2 ویژگیها و روشهای‌ پرورش‌ زرشک‌ بیدانه‌ 42

1-13-2  کاشت‌ و تکثیر. 44

2-13-2 داشت‌ 45

3-13-2 برداشت‌ 46

14-2 آفات‌ و امراض‌ زرشک‌ 48

بخش دوم. 51

1-2  تعریف بازار. 51

2-2  طبقه بندی بازارهای مختلف... 51

1-2-2  طبقه بندی بازار بر اساس موضوع مبادلات: 51

2-2-2 بازارها بر اساس وضعیت مکانی: 52

3-2   تعریف بازاریابی.. 52

4-2  ابعاد مختلف بازاریابی.. 55

1-4-2  بازاری گرائی.. 56

2-4-2  بازار شناسی.. 56

3-4-2  بازاریابی.. 56

4-4-2  بازار رسانی.. 57

5-4-2  بازار گردی.. 57

6-4-2  بازار سنجی.. 57

7-4-2 بازار داری.. 58

8-4-2 بازار گرمی.. 58

9-4-2  بازار گردانی.. 58

5-2  عناصر قابل کنترل و موثر بر بازاریابی.. 59

6-2  تاریخچه بازاریابی.. 59

7-2  مفاهیم اساسی بازاریابی.. 62

8-2  عوامل موثر در بازاریابی.. 63

1-8-2  فروشندگان اولیه. 63

2-8-2 واسطه‌های بازاریابی.. 64

1-2-8-2 دلالان.. 64

2-2-8-2  واحدهای توزیع فیزیکی.. 64

3-2-8-2  آژانسهای خدمات بازاریابی.. 65

4-2-8-2  واسطه‌های مالی.. 65

3-8-2  مشتریان.. 65

4-8-2  رقبا 66

5-8-2 جوامع.. 67

9-2  مفهوم جدید بازاریابی.. 67

10-2 تئوریهای رفتار خریدار. 68

1-10-2  تئوری اقتصاد خرد (Microevonmic theory). 68

2-10-2  تئوری روان شناسی (psychogical). 69

1-2-10-2 مراحل تصمیم گیری خریدار. 69

1-1-2-10-2 شناخت اشکال.. 69

2-1-2-10-2  جستجو برای اطلاعات... 70

3-1-2-10-2  ارزیابی کردن خط مشی‌های مختلف (عمل تصمیم گیری)  71

11-2  مفهوم بازاریابی محصولات کشاورزی.. 72

12-2  اهمیت بازاریابی محصولات کشاورزی.. 73

13-2  عملیات بازاریای.. 75

1-13-2  فعالیت‌های مبادله ای.. 75

2-13-2  فعالیت‌های فیزیکی.. 76

14-2  سازمان بازاریابی.. 78

15-2  فعالیتها و وظایف بازاریابی محصولات کشاورزی.. 80

1-15-2   جمع آوری اطلاعات... 80

2-15-2  حمل و نقل.. 81

3-15-2  درجه بندی و استاندارد نمودن محصولات... 82

4-15-2  بسته بندی و تبدیل محصولات... 83

5-15-2 انبارداری.. 85

6-15-2  تبلیغات... 85

7-15-2   اعتبار. 85

8-15-2  قیمت گذاری.. 86

16-2  شبکه‌های بازاریابی.. 87

1-16-2 خرده فروشان.. 87

2-16-2  عمده فروشان.. 87

3-16-2  سلف خران.. 88

4-16-2  میدان داران.. 88

5-16-2 سایر موارد. 88

17-2  اهداف بازاریابی محصولات کشاورزی.. 89

1-17-2  آنچه به عهده دولت می‌باشد.. 89

2-17-2  آنچه بر عهده تولید کننده می‌باشد.. 90

18-2  نقش شرکتهای تعاونی در بازاریابی.. 91

19-2  مسیر بازاریابی.. 91

20-2  هزینه‌های بازاریابی.. 92

21-2  حاشیه بازاریابی.. 93

24-3- کارایی بازاریابی.. 94

23-2  مدل‌های حاشیه بازاریابی.. 96

1-23-2  الگوی مارک- آپ (Mark up Model). 96

2-23-2  الگوی حاشیه نسبی (Relative Model). 97

3-23-2  الگوی هزینه بازاریابی (Marketing Cost. Model). 97

4-23-2 الگوی انتظارات عقلایی (Ration Expectation Model). 98

24-2  شفافیت بازار. 99

25-2  برخی مشکلات اساسی موجود در بازاریابی محصولات کشاورزی.. 99

فصل سوم

1-3  مقدمه. 103

2-3  روش تحقیق... 103

3-3 روش جمع آوری اطلاعات... 103

4-3 منابع اطلاعات ثانویه. 104

5-3 منابع اطلاعات اولیه. 105

6-3 جامعه آماری.. 105

7-3 نمونه آماری.. 105

فصل چهارم

1-4- مقدمه. 108

2-4- اهمیت اقتصادی زیره. 108

1-2-4- کشورهای وارد کننده و صادر کننده زیره. 110

2-2-4- روند تولید و صادرات زیره. 110

3-4 مشخصات جامعه مورد بررسی و مشخصات تحقیق... 114

4-4 ویژگی‌های نمونه مورد بررسی تولید کنندگان زیره. 115

1-4-4  ویژگی‌های سنی.. 115

2-4-4  سطح تحصیلات... 116

3-4-4 وضعیت مالکیت اراضی.. 117

5-4 ویژگی‌های نمونه مورد بررسی عمده فروشان زیره. 118

1-5-4 ویژگی‌های سنی.. 118

2-5-4  سطح تحصیلات... 119

1-6-4  ویژگیهای سنی.. 120

2-6-4 سطح تحصیلات... 120

7-4  انواع بازارهای زیره. 121

1-7-4  بازار سر مزرعه. 122

2-7-4 بازار عمده فروشی.. 124

3-7-4  بازار خرده فروشی.. 126

8-4 سازمان بازاریابی زیره. 127

1-8-4  عمده فروشان.. 128

2-8-4  خریدران محلی.. 129

3-8-4   نمایندگان عمده فروش.... 129

4-8-4  میدان داران.. 130

5-8-4 دلالان.. 130

6-8-4   خرده فروشان.. 131

9-4  عملیات بازاریابی زیره. 131

1-9-4  حمل و نقل.. 131

2-9-4  درجه بندی.. 132

3-9-4  استاندارد. 133

1-3-9-4 مواد خارجی موجود در زیره. 133

2-3-9-4  ویژگی‌های زیره استاندارد شده باید به شرح زیر باشد: 134

4-9-4   بسته بندی.. 134

5-9-4  اطلاعات زیر باید بر روی هر بسته یا بر چسب شود: 135

5-9-4 انبارداری.. 135

10-4  اعتبار. 135

11-4  مسیر بازاریابی زیره. 137

1-11-4  مسیرهای اصلی بازاریابی زیره. 138

12-4  قیمت گذاری.. 138

13-4 حاشیه بازاریابی.. 139

14-4  هزینه بازاریابی.. 141

15- 4  سود بازاریابی.. 144

16-4  ضریب هزینه بازاریابی.. 145

17-4  ضایعات... 146

18-4  عدم کارایی بازاریابی.. 147

19-4  شفافیت بازار. 148

20-4  ویژگی‌های نمونه مورد بررسی تولید کنندگان زرشک.... 149

1-20-4  ویژگی‌های سنی.. 149

2-20-4  سطح تحصیلات... 150

3-20-4  وضعیت مالکیت اراضی.. 151

21-4  ویژگیهای نمونه مورد بررسی عمده فروشان زرشک.... 152

1-21-4 ویژگیهای سنی.. 152

2-21-4  سطح تحصیلات... 153

22-4 ویژگی‌های نمونه مورد برری خرده فروشان زرشک.... 153

1-22-4  ویژگی‌های سنی.. 153

2-22-4  سطح تحصیلات... 154

23-4  انواع بازارهای زرشک.... 155

1-23-4  بازار سر مزرعه. 156

2-23-4  بازار خرده فروشی.. 158

24-4   سازمان بازاریابی.. 160

1-24-4  عمده فروشان.. 160

2-24-4 خریداران محلی.. 161

3-24-4  نمایندگان عمده فروش.... 162

4-24-4  میدان داران.. 162

5-24-4  دلالان.. 163

6-24-4 خرده فروشان.. 163

25-4 عملیات بازاریابی زرشک.... 164

1-25-4  حمل و نقل.. 164

2-25-4 درجه بندی.. 164

3-25-4 استاندارد. 166

4-25-4  بسته بندی.. 168

5-25-4  انبارداری.. 168

26-4  اعتبار. 169

27-4  مسیر بازاریابی زرشک.... 170

28-4 قیمت گذاری.. 171

29-4 حاشیه بازاریابی.. 172

30-4  هزینه‌های بازاریابی.. 173

31-4  سود بازاریابی.. 177

32-4  ضریب هزینه بازاریابی.. 179

33-4  ضایعات... 179

34-4  عدم کارایی بازاریابی.. 182

35-4  شفافیت بازار. 183

36-4  مشکلات بازاریابی و صادرات زیره و زرشک.... 184

فصل پنجم

1-5- مقدمه. 188

2-5  نتایج و بحث... 188

3-5  پیشنهادات جهت بهبود بازاریابی زیره و زرشک.... 198

منابع.. 205


دانلود با لینک مستقیم


بازاریابی و بازارسازی زیره و زرشک
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.