فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

جعبه افزار

اختصاصی از فی بوو جعبه افزار دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

جعبه افزار


جعبه افزار

*** کسب عنوان نخست محبوب ترین نرم افزار سال را در همایش سالیانه کافه بازار ***

*** کسب عنوان بهترین ابزار سال در جشنواره نرم افزارهای موبایل ایران ***

چه خوب اگر همه ی ابزارهای کاربردی را یکجا و در یک برنامه با کمترین حجم ممکن داشته باشیم . جعبه ابزار چنین امکانی را در اختیار شما قرار می دهد . نسخه ی جدید که هم اکنون شامل 39 ابزار کاربردی در زمینه های مختلف با کمترین حجم ممکن به شرح زیر می باشد :

ابزار نورسنج - ابزار متراژ - ابزار رنگ شناس - ابزار دایره شناس - ابزار بارکد خوان و بارکد ساز - ابزار فلزیاب - ابزار چالش بینایی - ابزار محاسبه محیط و مساحت و حجم اشکال هندسی - ابزار خبرخوان برای دریافت جدیدترین مطالب سایت های مورد علاقه - ابزار فتوافکت برای ویرایش و افکت گذاری تصاویر - و ...


دانلود با لینک مستقیم


جعبه افزار

دانلود پایان نامه بررسی تحلیلی استانداردهایAPB و FASB در زمینه گزارشگری تغییرات حسابداری

اختصاصی از فی بوو دانلود پایان نامه بررسی تحلیلی استانداردهایAPB و FASB در زمینه گزارشگری تغییرات حسابداری دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پایان نامه بررسی تحلیلی استانداردهایAPB و FASB در زمینه گزارشگری تغییرات حسابداری


دانلود پایان نامه بررسی تحلیلی استانداردهایAPB  و FASB در زمینه   گزارشگری تغییرات حسابداری

 

 

 

 

 

بررسی تحلیلی استانداردهایAPB  و FASB در زمینه

 گزارشگری تغییرات حسابداری

چکیده

بعد از انتشار بیانیه شماره 20 APB در زمینه نحوه گزارشگری تغییرات حسابداری مباحث متعددی در زمینه کفایت این استاندارد و توان افزایش قابلیت مقایسه صورتهای مالی واحدهای تجاری در نتیجه بکارگیری این رهنمود در مجامع علمی حسابداری مطرح گردید. برخی از محققان و اندیشمندان حسابداری بر این عقیده بودند که بکارگیری روشهای دوره جاری و تسری به آینده از قابلیت مقایسه صورتهای مالی می کاهد، لذا در این نوشتار سعی شده است دیدگاههای تئوریک موجود در زمینه گزارشگری تغییرات در اصول حسابداری مورد بررسی تحلیلی قرار گیرد و به همین منظور کلیه بیانیه های APB و FASB در این زمینه گردآوری و مورد نقد و بررسی قرار گرفته است. هدف از این تحقیق فراهم آوردن مبنایی جهت تدوین و تصویب استاندارد تغییرات حسابداری در ایران بوده است تا بتوان استاندارد مربوط به تغییرات حسابداری را به گونه ای ارایه نمود که بر قابلیت مقایسه صورتهای مالی واحدهای انتفاعی افزوده گردد. بر مبنای نتایج حاصل از این بررسی به نظر می رسد که روش تسری به گذشته می تواند به عنوان روش اصلی گزارشگری تغییرات در اصول حسابداری توصیه شود.

واژه های کلیدی: تغییرات اختیاری،  تغییرات غیر اختیاری، روش دوره جاری، روش تسری به گذشته، روش تسری به آینده

 

 

 

 

Abstract

          Subsequent to issuance of APB opinion No.20, "Accounting changes", in the context of reporting accounting changes, the adequacy of this opinion in disclosure requirements and enhancement of the year-to-year comparability of financial statements has been questioned by scholar circles. Some accounting scholars argue that "cumulative effect" and "prospective application" methods of accounting for such changes diminish the year-to-year comparability of financial statements. Therefore, this paper analyzes the APB opinions and FASB statements about reporting changes in accounting principles. The purpose of this analytical review is providing the basis for standard setting for accounting changes in Iran to enhance comparability of financial statements. The results of this review suggest that the retroactive application as the prime method for reporting changes in accounting principles could be recommended.

         

Keyword: Voluntary change, Mandated change, Current Period Method, Retroactive Method, Prospective Method

 


مقدمه

    قابلیت مقایسه گزارشهای مالی یک واحد تجاری در طی دوره های مختلف به منظور درک صحیح فعالیتهای آن واحد ضروری می باشد. در واقع حسابرسان این موضوع را که اصول حسابداری در تنظیم صورتهای مالی به طور یکنواخت به کار گرفته شده اند، تأیید می کنند (Zeff, P.555)[1].

    مفهوم ثبات رویه[2] شخصیت حسابداری را ملزم می کند تا هنگامی که روشی را برای انجام یک رویداد مالی انتخاب می نماید، برای کلیه رویدادهای مشابه و دوره های مالی بعد نیز آن روش را به کاربرد، مگر اینکه دلایل قابل قبولی برای تغییر آن وجود داشته باشد. اگر یک شخصیت حسابداری روشهای خود را برای اندازه گیری و ثبت رویدادها، به تکرار تغییر دهد، مقایسه نتایج یک دوره مالی با دوره های مالی بعد و همچنین صورتهای مالی دیگر شرکتها امکان پذیر نخواهد بود. همواره این فرض اساسی وجود داشته که اصول حسابداری به طور یکنواخت نسبت به دوره های مالی قبل به کار گرفته می شوند اما بدلیل تغییرات مداوم و مستمر که در شرایط اقتصادی و اجتماعی صورت می گیرد، ممکن است فرض فوق صادق نباشد و تغییر در اصول و روشهای حسابداری جهت هماه نگ کردن واحد تجاری با شرایط جدید، ضرورت یابد. تغییر در یک اصل حسابداری مورد استفاده توسط یک واحد گزارشگر می تواند اندازه های صورتهای مالی[3] و به طور کلی درآمد دوره، ارزش دارایی ها، حقوق صاحبان سهام و یا بدئی های واحد تجاری و سایر اطلاعات حسابداری مرتبط را به نحو با اهمیتی تحت تأثیر قرار دهد. به طور خلاصه تغییر در روش حسابداری می تواند اثرات با اهمیتی بر روی صورتهای مالی دوره جاری و دوره های آتی داشته باشد. افشای نامناسب اثرات تغییر می تواند تفسیر مناسب اطلاعات مالی را مشکل ساخته و قابلیت مقایسه چنین اطلاعاتی را کاهش دهد. یکی از دل مشغولیهای حسابداران نیز به نحوی افشای تغییر و همچنین چگونه تأثیرگذاری تغییر بر قابلیت مقایسه در طی دوره های زمانی مختلف، مربوط می شود.

    با توجه به اهمیت موضوع تغییر در اصول و روشهای حسابداری، کمیته تدوین اصول حسابداری[4] بیانیه شماره 20 را در این زمینه تدوین نمود.[5] براساس این بیانیه تغییرات حسابداری دارای سه طبقه شامل تغییر در اصول و روشهای حسابداری، تغییر در برآوردهای حسابداری و تغییر در شخصیت حسابداری واحد گزارشگر می باشد و برای گزارشگری تغییرات حسابداری سه روش اثر انباشته[6] (روش دوره جاری)، روش تسری آثار تغییر به گذشته[7] و تنظیم وارایه مجدد صورتهای مالی (روش تسری به گذشته ) و روش تسری آثار تغییر به دوره های جاری و آتی بدون در نظر گرفتن آثار انباشته (روش تسری به آینده)[8] پیشنهاد شده است.

2

3

 

 

    هنگامی که APB بیانیه شماره 20 را در سال 1971 منتشر کرد شش نفر از هیجده نفر اعضای کمیته دارای برخی نظرهای مخالف برای افشای آثار تغییرات حسابداری بودند. گروه مخالف عقیده داشتند که روش آثار انباشته (روش دوره جاری) و روش تسری به آینده، قابلیت مقایسه صورتهای مالی را که از ضروریات کیفی صورتهای مالی است از بین می برد. آنان معتقد بودند که ارایه آثار تغییرات حسابداری بر مبنای روش تسری به گذشته (ارایه مجدد صورتهای مالی) قابلیت مقایسه صورتهای مالی را افزایش می دهد. شاید یکی از دلایلی که درک بخشهای مختلف بیانیه فوق را مشکل می سازد ناشی از اصلاحاتی بوده که توسط کمیته به منظور دستیابی به یک متن که بتواند موافقت حداقل     اعضای را بدست آورد، در پیش نویس بیانیه انجام شده است. هر چند شش نفر از هیجده نفر اعضای کمیته دارای نظریاتی مخالف نظر اکثر اعضای بودند، به علت موافقت 66 درصد اعضای بیانیه مزبور به تصویب رسید.

    کمیته اجرایی استانداردهای حسابداری انجمن حسابداران رسمی آمریکا(ACSEC)[9] به بررسی این موضوع پرداخت که آیا سیستم فعلی گزارشگری اثرات تغییر در اصول حسابداری مناسب و کافی می باشد؟ این کمیته در تاریخ 25 مارس 1977 در نامه ای خطاب به FASB خواهان تجدید نظر در بیانیه شماره 20 APB شد.

    در این نوشتار به بررسی این موضوع پرداخته می شود که الزامات موجود در زمینه گزارشگری تغییرات در اصول حسابداری کافی نمی باشد. سپس به انتقاد از روشهای حسابداری «اثر انباشته» و «تسری به آینده» برای گزارشگری تغییر می پردازیم زیرا بنظر می رسد که این روشها قابلیت مقایسه صورتهای مالی را در طی سالهای مختلف از بین می برد. در ادامه، این بحث مطرح می شود که استانداردهای موجود حتی برای انعکاس اصول عمومی افشای تغییرات حسابداری کافی نیست و در واقع ترکیبی از یک مجموعه قواعد است که ممکن است برای استفاده کننده صورتهای مالی نیز قابل استفاده نباشد. هدف نهایی از این نوشتار ایجاد زمینه مناسبی جهت طرح و تصویب استاندارد تغییرات حسابداری در ایران است به نحوی که این استاندارد از نقاط ضعف استاندارد APB برخوردار نباشد.


[1] . Zeff, S. & Keller, T. F. "Financial Accounting Theory" 3rd. ed, P.555.

[2] . Consistency

[3] . Financial Statement Measurements

[4] . Accounting Principles Board (APB)

[5] . APB Opinion No 20, Accounting Changes (New York,  AICPA, 1971)

[6] . Current Period Method

[7] . Retroactive Mthod

[8] . Prospective Mthod

[9] . Accounting Standards Executive Committee

تعداد صفحه :29


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پایان نامه بررسی تحلیلی استانداردهایAPB و FASB در زمینه گزارشگری تغییرات حسابداری

سورس نرم افزار رمزنگاری C0r3 Encryptor

اختصاصی از فی بوو سورس نرم افزار رمزنگاری C0r3 Encryptor دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

سورس نرم افزار رمزنگاری C0r3 Encryptor


سورس نرم افزار رمزنگاری C0r3  Encryptor

سورس نرم افزار رمزنگاری و تبدیل : Decimal , Hexadecimal , Octal , Binary

تبدیل رشته به باینری و برعکس ، رمز نگاری متن و رمزگشای Encrypt , Decrypt

برنامه نویس :C0r3


دانلود با لینک مستقیم


سورس نرم افزار رمزنگاری C0r3 Encryptor

طرح توجیهی و کارآفرینی پرورش ماهی خاوریار در قالب فایل Word وبا قابلیت ویرایش پروژه و طرح تولید خاویار (42 صفحه)

اختصاصی از فی بوو طرح توجیهی و کارآفرینی پرورش ماهی خاوریار در قالب فایل Word وبا قابلیت ویرایش پروژه و طرح تولید خاویار (42 صفحه) دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

طرح توجیهی و کارآفرینی پرورش ماهی خاوریار در قالب فایل Word وبا قابلیت ویرایش پروژه و طرح تولید خاویار (42 صفحه)


طرح توجیهی و کارآفرینی پرورش ماهی خاوریار در قالب فایل Word  وبا قابلیت  ویرایش پروژه و طرح  تولید خاویار (42 صفحه)

مقدمه

با افزایش روز افزون جمعیت و نیاز به غذا و مواد پروتئینی،جایگاه تولید و پرورش ماهی در آبهای داخلی و بهره برداری بهینه از منابع آبی در دسترس روز به روز آشکارتر می شود. اهمیت این موضوع با توجه به نقش مصرف گوشت ماهی در تامین سلامت افراد و همچنین مقایسه سرانه اندک مصرف آن در قیاس با ممالک توسعه یافته عیان تر خواهد شد. توسعه این حرفه به عوامل مختلفی بستگی دارد و در نتیجه هر کدام از این عوامل موجب بروز تنگناهایی در راه توسعه گشته اند. از جمله ، فاکتورهای عدم سهولت دسترسی به آب، زمین مناسب، شرایط اقلیمی مساعد و تغییرات فصلی در کمیت یا کیفیت آب در دسترس، در بسیاری از مناطق باعث ایجاد مشکلاتی در توسعه مزارع پرورش ماهی خاویار با روشهای متداول شده است . بمنظور مقابله با این مسائل، استفاده از سیستم های گردشی و استفاده مجدد از آب یا سیستم مدار بسته بتازگی مد نظر صاحب نظران واقعی شده است .

در این روش ، آب حوضچه های پرورشی پس از اجرای مراحل تصفیه فیزیکی و زیستی، از نظر گازهای محلول متعادل می شود و آب تازه مورد نیاز در این روش از 2 تا 25% وارد سیستم می شود . اکسیژن مورد نیاز در این سیستم از طریق هوادهی و همچنین استفاده از اکسیژن خالص تامین می شود.

به منظور استفاده از حداکثر ظرفیت نگهداری ، لازمست در سیستم از ماهیان با اوزان مختلف نگهداری شود و در فواصل زمانی معین با رشد و نمو ماهیان، ماهیان با وزن مناسب را صید نمود. این فاصله زمانی معمولاً در حدود دو ماه در نظر گرفته می شود . همچنین شایان ذکر است که رشد کامل ماهی حدود نه ماه به طول خواهد انجامید و نخستین محصول پس از پایان ماه نهم به بازار عرض ه خواهد شد.

طرحهای پرورش ماهی با روش های علمی و در قالب واحدهای صنعتی و نیمه صنعتی موجبات دستیابی به تولید اقتصادی و بهداشتی این فراورده ها را فراهم می آورد. با اجرای این گونه طرحها علاوه بر تامین پروتئین مورد نیاز جوامع در حال رشد، راندمان تولید افزایش یافته و از امکانات بالقوه و بالفعل محلی و منطقه ای استفاده بهینه به عمل می آید مضافاً اینکه باعث ایجاد اشتغال مولد گردیده و سوددهی معقولی را برای سرمایه گذار در پی خواهد داشت . ضمن اینکه این طرح دارای این قابلیت می باشد که در قالب تعاونی های بانوان به مرحله اجرا در آید


دانلود با لینک مستقیم


طرح توجیهی و کارآفرینی پرورش ماهی خاوریار در قالب فایل Word وبا قابلیت ویرایش پروژه و طرح تولید خاویار (42 صفحه)

پروژه کاربرد اسکوربیک اسید در صنایع غذایی و دارویی

اختصاصی از فی بوو پروژه کاربرد اسکوربیک اسید در صنایع غذایی و دارویی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پروژه کاربرد اسکوربیک اسید در صنایع غذایی و دارویی


پروژه کاربرد اسکوربیک اسید در صنایع غذایی و دارویی

 

 

 

 

 

 

پروژه کاربرد اسکوربیک اسید در صنایع غذایی و دارویی

چکیده :

خواص احیاکنندگی اسکوربیک اسید یک پدیده شناخته شده است که کاربرد بسیار زیادی بعنوان معرف آنتی اکسیدان در غذاها و نوشیدنی ها دارد. همه روشهای جاری برای اندازه گیری اسکوربیک اسید برمبنای خواص ردوکس آن استوار می باشد. بنابراین الکترود خمیر کربن اصلاح شده با فروسن را برای الکترواکسیداسیون اسکوربیک اسید تهیه نموده ایم.

در این کار تحقیقاتی یک روش ولتامتری ساده، گزینشی و دقیق را برای اندازه گیری اسکوربیک اسید در نمونه های دارویی و آب میوه های تازه معرفی کرده ایم. این روش بر مبنای الکترواکسیداسیون اسکوربیک اسید در سطح الکترودهای خمیرکربن اصلاح شده بافروسن و فروسن کربوکسیلیک اسید قرار دارد که برای اندازه گیری ویتامین ث در نمونه های آب میوه که میزان اسکوربیک اسید آنها از 10 تا 70 میلیگرم در 100 میلی لیتر متغیر می باشد بدون هیچ پیش تیمار نمونه ها بکار رفته است. برای تجزیه نمونه های دارویی از منحنی معیارگیری استفاده شده در حالیکه برای نمونه های آب میوه از روش افزایش استاندارد به منظور جلوگیری از اثر پیکره بر صحت اندازه گیری بکار رفته است. انحراف استاندارد نسبی برای تجزیه ویتامین ث در آب میوه ها از 4/0 تا 9/6 % متغیر بوده است. انحراف استاندارد روش از طریق مقایسه نتایج بدست آمده با روشهای استاندارد شناخته شده ابه اثبات رسیده است.


فهرست مطالب

   
فصل اول

مقدمه.......................................... 1

فصل دوم

مبانی تئوری.................................... 4

2-1- الکترودهای اصلاح شده....................... 4

2-1-1- کلیات................................... 4

2-1-2- روشهای اتصال گونه های شیمیایی بر سطوح الکترودها   7

2-1-3- فیلم های پلیمری هادی.................... 12

2-1-3-1- پوشش با فروسازی....................... 13

2-1-3-2- تبخیر قطره............................ 13

2-1-3-3- ترسیب احیایی یا اکسیدی................ 14

2-1-3-4- پوشش با چرخش سریع..................... 14

2-1-3-5- پلیمریزاسیون الکتروشیمیایی............ 15

2-1-3-6- پلیمریزاسیون با تخلیه در پلاسمای فرکانس رادیویی  15

2-1-3-7- اتصال الکترواستاتیکی یون ردوکس........ 16

2-2- الکترود خمیر کربن......................... 18

 

   

 

2-2-1- کلیات................................... 18

2-2-2- تهیه الکترود خمیرکربن................... 20

2-2-3- خواص و رفتار الکتروشیمیایی الکترودهای خمیرکربن    22

2-2-4- بررسی فرایندهای الکترودی با استفاده از CPEs   27

2-2-5- الکترودهای خمیر کربن اصلاح شده شیمیایی و بیولوژیکی 29

2-2-6- کاربردهای معدنی الکترودهای خمیرکربن..... 31

2-2-7- کاربردهای دارویی، بیوشیمیایی و آلی الکترودهای خمیرکربن اصلاح شده............................................ 33

2-3- مبانی تئوری الکتروشیمی.................... 34

2-3-1- واکنش های الکترودی...................... 34

2-3-2- طبیعت واکنشهای الکترودی................. 37

2-3-3- واکنشهای شیمیایی همراه.................. 38

2-3-4- جذب سطحی............................... 41

2-3-5- تشکیل فاز............................... 41

2-3-6- ولتامتری چرخه ای........................ 42

2-4- الکترو کاتالیز............................ 45

2-4-1- ولتاژ اضافی و انواع آن.................. 45

2-4-2- ولتاژ اضافی انتقال جرم.................. 46

 

   

2-4-3- ولتاژ اضافی واکنش....................... 46

2-4-4- ولتاژ اضافی فعالسازی.................... 46

2-4-5- ویژگیهای یک تسهیل کننده ایده آل......... 47

2-4-6- نیروی محرکه الکتروکاتالیز............... 48

2-4-7- لزوم بکارگیری اصلاح کننده ها در اندازه گیری ترکیبات بیولوژیکی از قبیل اسکوربیک اسید.......................... 48

2-5- اسکوربیک اسید............................. 49

2-5-1- مقدمه................................... 49

2-5-2- کلیات................................... 49

2-5-3- منابع اسکوربیک اسید..................... 51

2-5-4- افت اسکوربیک اسید در حین پختن........... 54

2-5-5- نیازهای روزانه اسکوربیک اسید............ 55

2-5-6- تعیین مقدار اسکوربیک اسید............... 57

فصل سوم

بخش تجربی...................................... 66

3-1- مواد شیمیایی.............................. 66

3-2- وسائل و تجهیزات........................... 66

   

3-3- تهیه محلول بافر........................... 68

3-4- الکترودها................................. 68

فصل چهارم

مطالعه الکتروکاتالیز فرآیند اکسایش اسکوربیک اسید در سطح الکترودهای خمیر کربن اصلاح شده با فروسن و فروسن کربوکسیلیک اسید 70

4-1- pH مناسب به منظور الکتروکاتالیز اسکوربیک اسید   70

4-2- اکسایش کاتالیزی اسکوربیک اسید............. 72

فصل پنجم

مطالعه قابلیت تجزیه ای الکترودهای خمیرکربن اصلاح شده با فروسن و فروسن کربوکسیلیک اسید برای اندازه گیری ولتامتری اسکوربیک اسید  75

فصل ششم

معرفی روشهای استاندارد بکار رفته برای اندازه گیری اسکوربیک اسید در فراورده های داروئی و آب میوه ها................ 79

6-1- روش استاندارد ید یمتری.................... 79

6-2- تیتراسیون با 2، 6- دی الکتروفنل ایندو فنل. 79

 

   

 

فصل هفتم

اندازه گیری ولتامتری اسکوربیک اسید در فرآوردهای داروئی و آب میوه ها در سطح الکترود خمیرکربن اصلاح شده با فروسن کربوکسیلیک اسید    81

7-1- اندازه گیری ولتامتری ویتامین C در برخی از فرآورده های داروئی 81

7-1-1- اندازه گیری ویتامین c در قرص جویدنی..... 83

7-1-2- اندازه گیری ویتامین c در قرص جوشان...... 84

7-1-3- اندازه گیری ویتامین c در شربت مولتی ویتامین   85

7-1-4- اندازه گیری ویتامین c در قرص مولتی ویتامین    86

7-1-5- اندازه گیری ویتامین c در آمپول تزریقی... 87

7-2- اندازه گیری انتخابی ویتامین c در آب میوه ها و سبزیجات   89

7-2-1- تهیه نمونه های آب میوه و روش کار........ 89

7-2-2- روش مقایسه ای........................... 90

7-2-3- اندازه گیری ویتامین c در آب پرتقال...... 90

7-2-4- اندازه گیری ویتامین c در آب توت فرنگی... 92

7-2-5- اندازه گیری ویتامین c در آب لیموشیرین... 94

7-2-6- اندازه گیری ویتامین c در آب نارنج....... 95

7-2-7- اندازه گیری ویتامین c در آب کیوی........ 97

   

 

7-2-8- اندازه گیری ویتامین c در آب گوجه فرنگی.. 99

7-2-9- اندازه گیری ویتامین c در آب اسفناج...... 100

7-2-10- بررسی علت اختلاف معنی دار میانگین های مقادیر بدست آمده از روش پیشنهادی و روش یدیمتری......................... 103

7-2-10-1- تعیین میزان بازیابی هر یک از دو روش.. 103

7-2-10- مقایسه روش پیشنهادی با روش استاندارد... 104

فصل هشتم

اندازه گیری ولتامتری اسکوربیک اسید در فرآورده های داروئی و آب میوه ها در سطح الکترود خمیر کربن اصلاح شده با فروسن.. 106

8-1- اندازه گیری ولتامتری ویتامین c در برخی از فراورده های داروئی............................................... 106

8-1-1- اندازه گیری ولتامتری ویتامین c در قرص جویدنی 108

8-1-2- اندازه گیری ویتامین c در قرص جوشان ..... 109

8-1-3- اندازه گیری ویتامین c در شربت مولتی ویتامین   110

8-1-4- اندازه گیری ویتامین c در آمپول تزریقی... 110

8-2- اندازه گیری انتخابی ویتامین c در آب میوه ها و سبزیجات   112

8-2-1- تهیه آب میوه ها و سبزیجات............... 112

8-2-2- روش مقایسه ای........................... 113عنوان                                                    

 

 

   

 

8-2-3- اندازه گیری ویتامین c در آب پرتقال...... 113

8-2-4- اندازه گیری ویتامین c در آب توت فرنگی... 115

8-2-5- اندازه گیری ویتامین c در آب لیموشیرین... 117

8-2-6- اندازه گیری ویتامین c در آب نارنج....... 118

8-2-7- اندازه گیری ویتامین c در آب کیوی........ 120

8-2-8- اندازه گیری ویتامین c در آب گوجه فرنگی.. 121

8-2-9- اندازه گیری ویتامین c در آب اسفناج...... 123

8-2-10- تعیین میزان بازیابی هر یک از دو روش.... 125

8-2-11- مقایسه با روش استاندارد................ 126

فصل نهم

نتیجه گیری کلی................................. 127

ضمائم.......................................... 129

چکیده انگلیسی.................................. 158


دانلود با لینک مستقیم


پروژه کاربرد اسکوربیک اسید در صنایع غذایی و دارویی