فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی تولید تافی و شکلات

اختصاصی از فی بوو طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی تولید تافی و شکلات دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی تولید تافی و شکلات


طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی تولید تافی و شکلات

موضوع طرح : تولید شکلات و تافی

ظرفیت : ٦٠٠ تن در سال

میزان اشتغالزایی : هجده نفر

فرمت:PDF

تعداد صفحات:21

چنانچه این محصول با نسبت درصدهای لازم در فرمول تولید شود رقیبی برای کالاهای مشابه
خارجی می باشد و همچنین می تواند جهت صادرات در بازارهای خارجی منطقه استفاده گردد.
دانه های کاکائو ممکن است از نظر اسانس به دو گروه اصلی تقسیم شوند گروه اول شامل دانه
های قوی از نظر اسانس بوده و گروه دوم انواع دانه های ضعیف از نظر اسانس خواهد بود. در
صنعت شکلات از دو نوع دانه کاکائو استفاده می گردد. گروه اول دانه های خوب بوده که محصول
آن کره کاکائو است و معادل ٥٦ % کاکائوی خالص است . گروه دوم دانه های متوسط و ضعیف
است که محصول آن پودر کاکائو بوده و معادل ٤٤ % کاکائو خواهد بود. پودر کاکائو معمولا بین ٨
تا ٢٧ % چربی دارد . در صنعت شکلات سازی ، دانه های بو داده شده پس از آسیاب به صورت
مس ( لیکور ) در می آید.


دانلود با لینک مستقیم


طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی تولید تافی و شکلات
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.