فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق در مورد سموم سیانوباکتریایی

اختصاصی از فی بوو تحقیق در مورد سموم سیانوباکتریایی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد سموم سیانوباکتریایی


تحقیق در مورد سموم سیانوباکتریایی

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحه96

فهرست مطالب

چکیده

 

 

 

مقدمه

 

 

 

فصل اول: انواع سیانوباکترها و ویژگیهای بیولوژیکی، ظاهری و بلومهای سمی آنها

 

 

 

1-1- تاریخچه

 

 

 

1-2- ویژگیهای ساختاری و بیولوژیکی سیانوباکترها

 

 

 

1-3- بلومهای سمی (شکوفایی) سیانوباکترها

 

 

 

1-4- مهمترین راسته‎های جلبک‎های سبز ‎- آبی

 

 

 

1-5- تقسیم‎بندی سیانوباکترها از لحاظ شکل ظاهری

 

 

 

1-5-1- سیانوباکترهای رشته‎ای

 

 

 

1-5-2- سیانوباکترهای کلنی

 

 

 

فصل دوم: طبقه‎بندی سموم سیانوباکتریایی

 

 

 

2-1- طبقه‎بندی سموم سیانوباکتریایی براساس مکانیسم عمل

 

 

 

2-1-1- نوروتوکسین‎ها

 

 

 

2-1-2- هپاتوتوکسین‎ها

 

 

 

2-1-3- درماتو توکسین‎ها

 

 

 

2-2-  انواع سیانوتوکسین‎ها

 

 

 

عنوان

 

صفحه

 

2-2-1- نودولارین‎ها

 

 

 

2-2-2- ساکسی توکسین‎ها

 

 

 

2-2-3- آناتوکسین a و هوموآناتوکسین a

 

 

 

2-2-4- آناتوکسین ‎a (S)

 

 

 

2-2-5- ‎Cylindrospermopsin

 

 

 

2-2-6- میکروسیس تین

 

 

 

2-2-6-1- دوام و پایدار میکروسیس‎تین در سلولها

 

 

 

2-2-6-2- خارج‏شدن‎سم‏هپتاپپتید(میکروسیس‎تین‎درطی‎تجزیة ‎Microcystis aeruginosa

 

 

 

2-3- طبقه‎بندی سیانوتوکسین‎ها براساس ساختمان شیمیایی

 

 

 

2-3-1- پپتیدهای حلقوی

 

 

 

2-3-2- آلکالوئیدها

 

 

 

2-3-2-1- آلکالوئیدهای سیتوتوکسیک

 

 

 

2-3-2-2- آلالوئیدهای درماتوتوکسیک

 

 

 

2-3-3- سموم لیپوپلی ساکاریدها ‎(LPS)

 

 

 

فصل سوم: اثرات مضر سموم سیانوباکترها

 

 

 

3-1- آزمایش سلامت انسان

 

 

 

3-1-1- قرار گرفتن در معرض اثرات حاد و غیرمزمن

 

 

 

عنوان

 

صفحه

 

3-1-2- قرار گرفتن در معرض اثرات مزمن

 

 

 

3-2- ارزیابی خطر

 

 

 

3-3- اثر بر ماهیان

 

 

 

3-4- اثر بر موجودات آبزی

 

 

 

3-5- تولید ترکیبات بیواکتیو

 

 

 

3-6- صدمه از راه تماس تفریحی

 

 

 

3-7- مسمومیت حیوانی

 

 

 

3-8- اثر بر زئوپلانکتونها

 

 

 

3-9- اثر بر باکتریهای آبزی

 

 

 

فصل چهارم: روشهای کنترل و جلوگیری از شکوفایی

 

 

 

4-1- انعقاد یا چسبیدن، معلق بودن هوای محلول و جذب سطحی کربن فعال

 

 

 

4-2- کلرزنی

 

 

 

4-3- فیلتراسیون سریع و فیلتراسیون کندشنی

 

 

 

4-4- فرآیندهای غشایی

 

 

 

4-5- دما

 

 

 

4-6- اسیدیته ‎(PH)

 

 

 

4-7- کاهش فسفر و ازت

 

 

 

عنوان

 

صفحه

 

4-8- سولفات مس

 

 

 

4-9- سیمازین

 

 

 

4-10- ازن‎دار کربن

 

 

 

4-10-1- میکروسیس‎تینها و نودولارین

 

 

 

4-10-2- آناتوکسین a، آناتوکسین ‎S(a) و ساکسی توکسین

 

 

 

4-11- نور

 

 

 

4-12- کنترل بیولوژیک

 

 

 

4-12-1- تغذیه توسط زئوپلانکتونها

 

 

 

4-12-2- کپور نقره‎ای

 

 

 

چکیده

 

سیانوباکترها (جلبک‎های سبز ‎- آبی) جزء پروکاریوت‎ها محسوب می‎شوند. این فیتوپلانکتون‎ها معمولاً در آب‎های شیرین و لب شور یافت می‎شوند و از لحاظ شکل ظاهری به دو گروه رشته‎ای و کلنی تقسیم می‎شوند.

 

سیانوباکترها در هنگام بلوم (شکوفایی)، سمومی را تولید می‎کنند که سلامت آب آشامیدنی را به مخاطره می‎اندازند و اثرات مضری بر روی موجودات زنده دارند. این سموم عبارتند از: میکروسیس‎تین‎ها، نودولارین‎ها، ساکسی توکسین‎ها، آناتوکسین ‎a، آناتوکسین ‎S(a) و ‎Cylindrospermopsin. این سموم از نظر ساختمانی متفاوتند و محدودة عصبی را شامل می‎شود. وجود سیانوباکترها و سموم آنها در مخازن آبی مورد استفاده برای آشامیدن به علت عدم مدیریت صحیح منابع و مخازن آبی است.

 

روش‎های تیمار آبی که در این پروژه مورد بحث قرار گرفته‎اند عبارتند از: کلرزنی، فیلتراسیون سریع یا کند، به ویژه استفاده از ازن و غیره، از موثرترین روش‎ها در از بین بردن سیانوباکترها هستند.


مقدمه

 

بعضی از جلبک‎های سبز ‎- آبی سمومی تولید می‎کنند که وجود این سموم و افزایش آنها در آب آشامیدنی باعث ایجاد اثرات حاد و مزمن می‎گردد و ممکن است حیات موجودات زندة آبزی و دیگر موجوداتی را که از این آب آلوده استفاده می‎کنند، تهدید کنند.

 

فعالیت‎های انسانی مانند ورود فاضلابهای شهری، صنعتی و کشاورزی که حاوی عناصر غذایی فراوانی هستند باعث شکوفایی این جلبک‎ها می‎گردد و در نتیجه اکسیژن آب کاهش می‎یابد و آب رنگ و بوی نامطبوع پیدا می‎کند و سبب افزایش مرگ و میر موجودات زنده و یا افزایش بیماریهای حاد و مزمن می‎شود. مدیریت صحیح منابع آبی می‎تواند از لوم این جلبک‎ها جلوگیری کند.

 

با ارزیابی این سموم در منابع آبی و تعیین مقادیر آنها و اتخاذ روشهای مناسب برای مبارزه و کنترل آنها می‎توان میزان آلودگی منابع آبی و تعیین مقادیر آنها و اتخاذ روشهای مناسب برای مبارزه و کنترل آنها می‎توان میزان آلودگی منابع آبی به سموم سیانوباکترها را تا حد قابل ملاحظه‎ای کاهش داد و سلامت و بقاء موجودات زنده را تضمین کرد.

 

پژوهش‎ها و مطالعات فراوانی در زمینة روشهای کنترل این سموم صورت گرفه است و این روشها تا حد قابل ملاحظه‎ای در کاهش سموم سیانوباکترها مؤثر واقع شده‎اند. این روشها عبارتند از کنترل یا مبارزة بیولوژیک و یا افزودن مواد شیمیایی به منابع آب.

 

البته سیانوباکترها در بعضی از نقاط دنیا به علت اینکه شرایط مناسبی فراهماست تجمع زیستی پیدا کرده‎اند.


فصل اول

 

انواع سیانوباکترها (جلبک‎های سبز ‎- ویژگیهای بیولوژیکی، ظاهری و ‎بلومهای سمی آنها)

 

 

 

جلبک‎های سبز ‎- آب

 


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد سموم سیانوباکتریایی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.