لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه13
فهرست مطالب
ترویج کشاورزی :
توسعة کشاورزی : نگاهی به کشاورزی جهان و ایران در سال 1400 شمسی : چالش های توسعة بخش کشاورزی : علم بیوتکنولوژی در کشاورزی:
متأسفانه تاکنون طرح جامع و عملی وجود نداشته است که در قالب آن استراتژی توسعه در بخش کشاورزی و منابع طبیعی در مقطع های کوتاه مدت ، میان مدت و درازمدت لحاظ ظده و در عین حال بستر ، ابزار و لوازم اجرای آن فراهم بوده باشد یکی از صدمه های مهم ، مشخص نبودن استراتژی توسعه در بخش کشاورزی و منابع طبیعی ایران آن است که طی چند دهه گذشته به جز موارد استثنا در بیشتر سالها سهم سرمایه گذاری در بخش کشاورزی از کل سرمایه گذاری دولت در اقتصاد کمتر از 5 درصد گزارش شده است . نتیجة اولیه و مشخص چنین امری زوال تدریجی بخش کشاورزی و در نتیجه مهاجرت بخشی از تولیدکنندگان و روستائیان به سمت شهرها
استفاده می شود. موارد کاربرد عبارتند از ایجاد موتاسیون (جهش)، محافظت از محصولات غذایی، کنترل، تقسیم کردن و از بین بردن آفات و ...
2-تکنیک های ردیابی: با استفاده از عناصر رادیواکتیو نشان دارو ردیابی مواد نشان دار مطالعات در زمینه هایی نظیر تغذیه گیاهی و نیز بیولوژی گیاهی انجام می شود.
3- تفکیک تجزیه به روش اکتیو کردن: در این تکنیک جهت تعیین عناصر موجود دریافت (که میزان آن کم و محدود می باشد) استفاده می شود. این تکنیک به علت پر هزینه بودن در ایران انجام نمی شود.
- آموزش و ترویج کشاورزی در پایه گذاری علمی و عملی تشکیلات جدید بخش گشاورزی با استراتژی مدرن در کوتاه مدت، میان مدت و دراز مدت برای بخش کشاورزی بسیار مؤثر است و می تواند دید کشاورزان را نسبت به آینده ای روشن روشن برای فعالیتشان باز کنند.
2- مروجان با برقراری ارتباط با کشاورزان و مؤسسات عالی می توانند باعث
تحقیق در مورد نقش ترویج در توسعة کشاورزی ایران