- عملیاتی نیاز به کنترل کیفیت دارند که سطح کیفیت تولیدی حداقل یکی از مشخصه های آنها از سطح کیفیت قابل قبول بیشتر باشد و با سطح کیفیت حداقل یکی از مشخصه های آنها با سطح کیفیت قابل قبول مربوطه به هم نزدیک باشد .
- عملیاتی که سطح کیفیت تمامی مشخصه های آنها فاصله قابل توجهی با سطح کیفیت قابل قبول آنها دارد نیاز به کنترل ندارد
1-شناخت محصول
2-تعیین سطح کیفیت قابل قبول برای محصول
3-تعیین سطح کیفیت قابل قبول برای عملیات های فرآیند
4-تعیین سطح کیفیت قابل قبول برای مواد و قطعات ورودی
5-رسم نمودار علت و معلول
6-تهیه برگه های کنترل
7-تکمیل برگه های کنترل برای یک دوره خاص
8-رسم هیستوگرامها و نمودارهای پاره تو
9-رسم نمودار تمرکز نقص ها
10-تعیین مشخصات کنترلی در هر ایستگاه
11-تعیین ایستگاه های کنترل و مشخصه هایی که نیاز به کنترل دارند .
12-تعیین نوع ابزار کنترلی برای کنترل مشخصه های هر ایستگاه (نمودار کنترل/طرح نمونه گیری / هر دو)
13-طراحی نمودارهای کنترل و طرح های نمونه گیری
14-تهیه طرح کنترل (کیفیت) محصول
1-شناخت محصول - نمودار فرآیند عملیات محصول خودکار
فاز اول : شناخت وضع موجود
1-1 شناخت از دیدگاه محصول
1-2 شناخت از دیدگاه سیستمی
1-3 شناخت از دیدگاه عملیاتی
فاز دوم - فاز طراحی
2-1 طراحی از دیدگاه محصولی
2-2 طراحی از دیدگاه سیستمی
2-3 طراحی از دیدگاه عملیاتی
فاز سوم - فاز اجراء
-تکنولوژی هنر خلق محصول است .
ابعاد تکنولوژی کنترل کیفیت
برای طرحریزی واحد کنترل کیفیت در یک سازمان بایستی کلیه ابعاد آنرا طرحریزی و اجراء نمود .
تشریح و چگونگی طرحریزی واحد کنترل کیفیت در سازمان
محدوده : کلیه ابعاد تکنولوژی کنترل کیفیت
فاز اول - شناخت وضع موجود
1-1 شناخت از دیدگاه محصولی
1-2 شناخت از دیدگاه سیستمی
1-3 شناخت از دیدگاه عملیاتی
1-1 شناخت از دیدگاه محصولی
فاز اول -شناخت وضع موجود
2-1-شناخت از دیدگاه سیستمی
فاز دوم - فاز طراحی
نکاتی چند در رابطه با طراحی
فاز دوم - فاز طراحی
فاز دوم - فاز طراحی
1-2-طراحی از دیدگاه محصولی
فاز دوم - فاز طراحی
3-2-طراحی از دیدگاه عملیاتی
فاز سوم - فاز اجراء
1-منطقی باشند
2-رسمی باشند (به تائید بالاترین مقام سازمانی برسند)
3-اجرائی باشند
شامل 25 صفحه فایل word
دانلود تحقیق هفت ابزار کنترل کیفیت در طرحریزی کنترل فرآیند